Food Lifestyle Personal

A day with the Girls

Met 3 agenda’s om rekening mee te houden is het niet altijd gemakkelijk om af te spreken met mijn liefste vriendinnetjes. En zeker niet een hele dag. De dagen waarop het wel lukt kijk ik echt naar uit. Even een momentje om op te laden en alles te relativeren.

Vorige week hadden we zo’n hele dag voor onszelf. En met het begin van een nieuwe maand en ook nog een volop Sale in de winkels konden we niks anders gaan doen dan shoppen! Meestal shop ik in Amsterdam maar dit keer viel de keuze op Utrecht. Aangezien de ZARA in Amsterdam gesloten is vond ik het helemaal goed want in Utrecht zitten er twee ;).

vanalles-3

vanalles-4

Goed geslaagd plofte we een aantal uren later neer bij de Markt. Een restaurantje in het centrum van Utrecht. We waren er alle drie nog nooit geweest maar we werden blij verrast! Het restaurant heeft een chique uitstraling en het personeel is vrolijk en uitnodigend.

vanalles-2

Een beetje jammer van de sinsaasappelsap ;)…

vanalles-5

vanalles-1

vanalles-6

vanalles-8

Ze serveren klassieke Italiaanse gerechten, pasta, pizza en salades. Mocht dat niet je smaak zijn kan je nog een keuze maken van verschillende a la carte gerechten. Ik koos voor de klassieke pizza margarita met pesto en pijnboompitten. Ik heb echt nog nooit zo’n lekkere pizza margarita gegeten! De smaken zijn puur en vers.

vanalles-7

Een van mijn vriendinnen koos voor Parpedelle met geitenkaas en honing en ook dit was heerlijk ( ik heb stiekem een vorkje gepikt 😉 )

Het was een perfecte afsluiter van de dag en ik kom zeker nog eens terug bij de Markt!

Je vind de markt aan de Drieharingstraat 27 in Utrecht.
http://www.restaurantdemarkt.nl/

handtekening

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Chantal Fournier
  07/11/2013 at 08:32

  Wat een goede tip!

  • Reply
   Maaike Foks
   07/11/2013 at 19:14

   Dankje!

  Leave a Reply