Hi!! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op DreamDaily.nl. Eindelijk live! De laatste maanden liep ik al steeds met de gedachte om een blog te starten. Maar ik wilde dit niet impulsief doen. Ik wilde er goed over nadenken, wat wilde ik uitstralen en vertellen? Wat kan ik toevoegen aan al die vele blogs die er al zijn? De conclusie op deze laatste vraag was, misschien wel niks. Daarom heb ik besloten om DreamDaily op te zetten. Een blog met mijn dagelijkse dromen, mijn leven en alles wat daarbij hoort. Echt mijn plekje. Het zou geweldig zijn om een hoop lezers te krijgen, maar gebeurd dit niet dan is het ook prima.

Op DreamDaily zal je veel lifestyle posts voorbij zien komen met een goede dosis beauty,want dat is wie ik ben! Ik hou van de leuke dingen die het leven te bieden heeft en ik ben een luxe paardje ( helaas wel zonder de bankrekening om dit allemaal te realiseren ).

mylife

Ik zou graag willen dat ik enorm avontuurlijk was en naar elke uithoek van de wereld reisde maar je maakt me het gelukkigst met een tripje naar Londen. Londen heeft een plaatsje in mijn hart. Het is de stad waar ik tot rust kom, echt een tweede thuis. Ik kom er nu ruim 9 jaar en het verveeld nooit. Ik ontdek telkens nieuwe plekjes. Omdat ook London zo’n groot deel is van mijn leven is er een categorie Londen Loves op DreamDaily. In deze posts vertel ik over mijn favoriete plekjes en things to do in Londen.

Naast DreamDaily heb ik gewoon een fulltime baan als creatief manager. Het klinkt als heel wat maar het komt er op neer dat ik veel met online communicatie bezig ben . Tijdens mijn werk heb ik de kans gehad om een van mijn ideeën uit te werken tot een heus bedrijfje. Op www.printstagram.nl kan je jouw mooiste Instagram foto’s laten afdrukken op kaarten, poster, canvas of in een fotoalbum. Ik ben er super trots op!

Ik woon samen met mijn lief in een leuk huisje in Hilversum. We hebben twee gekke katten genaamd Luxor en Cleo die je vast ook wel voorbij gaat zien komen om DreamDaily. In mijn vrije tijd loop ik hard ( en ik doe net alsof ik dat leuk vind maar eigenlijk zit ik liever lui op de bank ) en ben ik vaak bij concerten of in de bios te vinden. Ik ben Starbucks en macaron verslaaft en kan uren youtube filmpjes kijken. Wil je meer over mij weten? Vraag het gerust!

De komende maanden hoop ik dat DreamDaily steeds meer vorm krijgt en echt mijn plekje op internet wordt. En ik hoop dat jij als lezer daar een onderdeel van wilt zijn!

Je kan me volgen via de volgende kanalen:

Follow on Bloglovin

instagram


Liefs,
handtekening

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.