Als je online opzoek gaat naar een goede plek om te ontbijten in London kom je zeker The Breakfastclub tegen. Zo kwam ook ik terecht bij dit kleine tentje. Op de laatste dag van onze vakantie besloten we uitgebreid te gaan brunchen dus we pakte de metro naar hartje SOHO.

breakfastclub5

Door de enorme populariteit van The Breakfastclub wist ik van te voren al dat er een grote kans was op een rij. Ja je leest het goed. Schijnbaar willen mensen hier zo graag eten dat er een rij van ruim een uur voor de deur staat. Omdat we ondertussen zo benieuwt waren sloten we hier zuchtend bij aan.

Maar is het die rij ook echt waard?

breakfastclub4

Eenmaal binnen werden we neergezet aan een grote tafel met een grote groep Japanners. Er werd ons wel gevraagd of dit geen probleem was maar nee zeggen betekende nog langer wachten dus we namen maar wat graag de twee vrije stoelen. Toen we eenmaal zaten begrepen we ook direct waarom de rij zo lang was. Het zaakje is klein!

breakfastclub3

breakfastclub2

We bestelde een smoothie en pancakes met vanille cream en bessen. Gelukkig duurde het wachten op het eten niet zo lang als de rij en het zag er geweldig uit! Lachend namen we een hap.. en toen was het stil. Na zwijgend nog een paar happen te hebben gegeten legde ik m’n vork neer. Ik vond het helemaal niks. De pannenkoeken waren erg zwaar, samen met de creme maakte was het een baksteen op je maag. De smoothie was helaas niet veel beter, er zat nauwelijks smaak aan. Teleurgesteld rekende we af en gingen opzoek naar de dichtstbijzijnde Starbucks.

Misschien hadden we het verkeerde van de kaart gekozen, misschien houden wij gewoon niet zo van vet eten of was het de dag van de kok niet maar ik zou deze plek niet aanraden. Zeker niet als je er voor in de rij moet staan!

Volgende keer vertel ik over een plek die het zeker WEL waard is om een keertje ontbijten 😉

handtekening


Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.