Ben je opzoek naar een mooi uitzicht over Londen? Is de Londen Eye je te druk en ben je te lui om de trappen van de St.Paul’s op te klimmen? Voeg dan een tripje naar Primrose Hill maar toe aan je lijstje.
primrose1
primrose2
Het chique Primrose Hill ligt op een kwartiertje lopen van Camden station. De wandeling is absoluut geen straf want onderweg loop je langs prachtige huizen.
Hou tijdens de wandeling ook vooral je ogen open. De joggende man die net langs je heen ging zou zomaar Jude Law kunnen zijn! Primrose stikt namelijk van de acteurs en actrices.
primrose3
Zodra je bij Primrose Hill aankomt kijk je direct tegen de enorme heuvel aan. Het is even een klim maar eenmaal boven zie je de prachtige skyline van Londen. Ik was er gewoon midden op de dag en we waren de enige toeristen. Het is bekend dat het rond zon’s op en ondergang een heel stuk drukker is. Ik vind de rust meer waard dan een mooi plaatje ( en ze nou zelf, ook zonder ondergaande zon is het toch prachtig? ) dus ik zou gewoon lekker midden op de dag gaan.
primrose4
Uitpuffend van de klim kwam er een oud Engels dametje naast ons zitten. Niks is beschamender dan realiseren dat zo’n dametje een betere conditie heeft dan jij ;). Na een kort praatje zette ze ons nog samen op de foto. Het perfecte aandenken!

Ben jij wel eens op Primrose Hill geweest of lijkt het je de moeite waard?

handtekening


Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.