Lifestyle

My thursday office

Voor mijn werk ben ik drie dagen in de week op een ander ” Kantoor “. We hebben namelijk geen vaste bedrijfsruimte dus we maken altijd gebruik van zogenaamde flexplekken. Een van mijn favoriete plekken zit in Amsterdam, elke donderdag ben ik hier te vinden met mijn laptop en een goede kop koffie.

vanalles-14

De Starbucks! De grote flagshipstore op het Rembrandtplein is een perfecte flexwerkplek. In het midden van de grote ruimte staat een enorme tafel waar we de hele dag samen met vele andere ons laptopje open slaan en aan de slag gaan.

vanalles-15

Ik vind de sfeer in Starbucks altijd heerlijk rustig en doordat je met z’n alle aan zo’n grote tafel zit maak je altijd wel even een praatje ( of zijn er mensen om op je laptop te passen als je koffie haalt 😉 )

vanalles-16

Want dat mag natuurlijk niet ontbraken op een goede werkplek. En als je natuurlijk ergens lekkere koffie kan halen dan is het wel bij Starbucks. Een extraatje bij deze flagship is de slow coffee bar waar je kan kiezen uit veel verschillende soorten welke speciaal voor je word gezet.

Dus werk je net als ik graag buiten de deur? Kom dan eens langs op donderdag :)! Ik ben trouwens altijd opzoek naar leuke en fijne plekken in NL om te werken dus kom maar op met die tips!

vanalles-17

handtekening

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply