Bij ons huisje hebben we helaas geen tuin of balkon. Heel erg vind ik het niet want hoe vaak is het nou echt lekker weer in Nederland? Maar op de dagen dat het wel zo is verkas ik graag naar de tuin van mijn schoonouders. Ze wonen in een klein dorpje en hebben echt een kleine oase gecreëerd in hun tuintje. Ik heb de hele middag heerlijk zitten bloggen in de zon. Nog een voordeel aan het hele verhaal? Heerlijk verwent worden door mijn schoonmams met cappuccino’s en watermeloen. Zo’n dag voelt echt een beetje als vakantie, ik hoop dat we er deze zomer toch nog wel wat meer mogen krijgen..

nederhorst1
Achter in de tuin staat een kleine appelboom vol met hartjes en lampionnen.Zo gezellig!
nederhorst2

nederhorst3

nederhorst4

nederhorst6
M’n schoonmams maakt de beste cappuccino’s!
nederhorst7

nederhorst8

nederhorst9

nederhorst10
Hmmm, watermeloen! Mijn favoriete snack in de zomer
nederhorst11

nederhorst12
Zoe

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.