Twee weken terug schreef ik over mijn teleurstellende bezoekje naar The Breakfast club. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke tentjes waar je heerlijke kan ontbijten. Bill’s is er daar een van.

bills1

Wij gingen naar de Bill’s in hartje Soho maar er zijn nog meer locaties te vinden, er is er dus vast eentje in de buurt van je hotel. We werden met een glimlach ontvangen en konden direct plaats nemen. Ik heb gehoord dat het er in het weekend soms erg druk kan zijn dus mocht je tijdens je weekendje Londen willen gaan is even reserveren misschien verstandig.

bills4

We bestelde beide de pancakes en binnen een kwartiertje stond het bord voor ons neus. En zeg nou zelf, dit ziet er toch heerlijk uit! En dat was het ook, het fruit was vers en de pannenkoekjes precies goed.

bills2

bills6

bills7

Extra leuk aan Bill’s is het winkeltje achterin het restaurant. Bij je menukaart krijg je een klein bestelformuliertje waar je kan aangeven welk lekkers je graag mee naar huis wil nemen. Ze hebben onder andere zelfgemaakte fudge, jam en brood.

bills5

Naast ontbijten kan je bij Bill’s ook terecht voor lunch, diner en een afternoon tea. Deze laatste staat al op mijn Go to lijstje voor mijn volgende tripje naar London ?. Neem voor meer info een kijkje op hun site!

handtekening


Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.