Vorige week vertelde ik over mijn favoriete werkplek in Amsterdam. Maar naast Amsterdam werk ik ook graag in Utrecht. Ongeveer een half jaartje terug ontdekte ik de Yoghurt Barn. Nieuw, hip en gezond! Een van de fijnste plekjes in Utrecht om rustig te werken, bij te kletsen met vrienden of om even snel een on the go ontbijtje of lunch te halen.

yoghurtbarn-2

Je vind de Yoghurt Barn in hartje Utrecht aan het Neude. Meteen bij binnenkomst zie je dat de Barn perfect is ingericht voor verschillend publiek. Vooraan staat een enorme tafel waar je heerlijk kan werken. Uiteraard is er stroom en internet aanwezig. Iets verder in de Barn is een leeshoek waar je, etend aan een van de yoghurtjes natuurlijk, je even terug kan trekken met een van de vele tijdschriften en sinds kort ook boeken die aanwezig zijn. Daarnaast zijn er genoeg tafeltjes om met je vriendinnen aan te zitten en is er helemaal achterin de Barn een speciaal hoekje voor de kleintjes.

yoghurtbarn-10

Het concept van de Yoghurt Barn is nieuw in Nederland. Gek eigenlijk dat niet eerder iemand dit ( in mijn ogen ) gat in de markt heeft gevonden! Je kan kiezen uit het zelf samenstellen van een yoghurtje of uit een van de specials. Je kan het misschien het beste vergelijken met het Swirl concept. Je kiest de soort ( hangop, magere yoghurt, boeren yoghurt of frozen yoghurt, het formaat en de toppings.
Mijn favoriet? Magere yoghurt met cranberry muesli, aardbeien en bruine chocolade.. hmm!

Naast yoghurt biedt de Barn natuurlijk ook gewoon een goede latte, gebak of een verse smoothie. Dus ook aan de niet yoghurt fans is gedacht.

yoghurtbarn-11

Wil je echt goed kennismaken met alles wat de Barn te bieden heeft? Neem een high tea! Vorige week besloten we dat we wel wat extra’s mochten als lunch dus bestelde we de high tea voor twee personen. Meestal kunnen ze dit last minute wel regelen maar voor de zekerheid kan je beter even reserveren ;).

yoghurtbarn-6

yoghurtbarn-1
Binnen een kwartiertje kregen we een enorm dienblad vol met lekkers. Smoothies, vers brood, fruit, de 4 specials in het klein en verschillende gebakjes. En natuurlijk niet te vergeten onbeperkt genieten van de heerlijke soorten thee.

yoghurtbarn-5

yoghurtbarn-4

yoghurtbarn-7

Deze noten thee was mijn favoriet!

Volgens mij kan ik wel alinea’s vol schrijven over de vele heerlijke dingen die de Barn de bieden heeft maar je kan ze beter zelf gaan proberen! Goed nieuws trouwens voor alle Amsterdamse yoghurtfans want eind Augustus opent ook daar een gloednieuwe Barn. Loei fijn 😉

Ben jij al wel eens in de Yoghurt Barn geweest?

handtekening


Follow on Bloglovin

3 COMMENTS
  • Lisanne

    Notenthee met echt stukjes walnoot erin hè? Oke, dat haalt me wel over om een keer langs te gaan…ik ben heel benieuwd hoe dát smaakt!

  • Chantal Fournier

    Ik krijg er weer trek van! Ik ga ook snel weer langs, en denk dat ik dan wel zo’n high yea wil proberen!

  • Maaike Foks

    Zeker doen! En laat je niet afschrikken door de roze kleur van je thee hij is echt heel lekker 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.