Food Lifestyle

Zomerlunch

Ik ben geen fan van de Hollandse boterham met kaas. Voor lunch neem ik liever verse broodjes, crackers of salade. Een van mijn favoriete voor het warme weer zijn deze heerlijke crackers met pesto en kaas. Daarnaast nog een bak watermeloen voor de frisheid en je hebt een heerlijke lunch!

lunch-2

lunch-1

Ik gebruik enkele volkoren crackers, gewoon van de Albert Heijn waar ik eerst een laagje peste over heen smeer. Daarna een aantal plakjes oude kaas erop, wat zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes.

lunch-3

lunch-4

Simpel toch? Wat lunch jij meestal of heb je nog lekkere tips voor op crackers?

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Merel
    08/06/2013 at 16:55

    Hmm, ziet er echt super lekker en gezond uit! Ja, veel beter als een boterham met kaas. 🙂

  • Leave a Reply