Lifestyle Personal

Tijd voor mosselen!

Afgelopen week werden mijn vriend en ik uitgenodigd bij zijn ouders voor een avondje mosselen eten. Nou is niks wat uit de zee komt aan mij besteed. Behalve de good old fish and chips maar volgens mijn vriend mag ik dat geen vis noemen ;). Gelukkig is mijn schoonmams de beroerdste niet dus voor mij zou ze wat anders klaar maken.

mosselen_blog-101

mosselen_blog-204

Na een klein mosseldrama, er waren geen mosselen te koop in Nederhorst den Berg op de dag van het etentje dus ik moest op zoektocht in Hilversum, kwamen we rond een uurtje of 5 aan. Het weer was verrassend mooi dus we konden heerlijk in de tuin zitten!

Maaike_1

Mijn schoonzussie was er ook gezellig bij dus al wachtende op de mosselen deed ik een poging broer en zus op de foto te zetten. Gefaald. Die twee kunnen gewoon niet normaal doen samen!

mosselen_blog-911

mosselen_blog-507

mosselen_blog-810

mosselen_blog-608

mosselen_blog-709

mosselen_blog-1002

mosselen_blog-1103

Volgens mijn vriend waren de mosselen heerlijk en mijn biefstukje smaakte ook perfect dus met een volle buik plofte we ’s avonds weer neer op de bank. Geef mij nog maar meer van deze zomeravonden!

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply