Lifestyle Personal

My week #4

Mijn week in foto’s met deze week kittens, noodweer en leuke verassingen.

photo 4-1

Vorige week zondag was de laatste buiten markt van dit jaar op de NSBM werf. Ik hou van de IJmarkthallen! Je vind altijd wel wat leuks voor echt spotprijsjes. Volgende maand sta ik zelf weer een keertje om te verkopen. Hopelijk is het dan wat minder warm want ik kwam knalrood thuis. Verbrand! Maar wel met een aantal hele leuke items, zelfs mijn vriend wat geslaagd!

photo 1

Na een week afwezigheid was mijn college maandag weer aan het werk. Hij had een jaloersmakende week doorgebracht in Parijs maar was mij niet vergeten ;). Hij nam deze geweldige pen van BookMarc by Marc Jacobs voor me mee. Dat noem ik nog eens een goed begin van de week!

photo 12

Na alle hitte van de afgelopen weken vind ik de wat mindere tempraturen van deze week eigenlijk wel lekker. Dinsdag, of was het woensdag? Was het noodweer in Hilversum. Vanuit mijn slaapkamer raam maakte ik dit lucky shot. Natuurlijk kan soms zo mooi zijn!

photo 13

We zijn druk bezig om ons huisje verder op te knappen. Toen we er vorig jaar introkken hadden we een week de tijd om al het belangrijke werk te doen. Nu hebben we eindelijk de ruimte om alle kleine klusjes op te lossen. Dit was altijd een β€˜ troep β€˜ hoekje door de vele kabels en internetkastjes ect die nu verstopt gaan achter de grote stoel en schilderijen. Helemaal happy!

photo 3

Dinsdag ging ik langs bij een vriendinnetje die voor enkele weken op deze kleine mag passen. Een avond van bijkletsen en veel knuffels met Boris πŸ˜‰

Woensdag had ik een super leuke dag met m’n moeder in Amsterdam. Ken je dat? Dat je tijdens je leukste dagen vergeet dit vast te leggen op beeld? Stom!

photo 2-1

Vrijdag was mijn laatste dagje voor mijn vakantie ( naja vakantie.. ik ben een weekje vrij ) Cleo komt altijd bij me liggen als ik aan het werk ben in mijn kantoortje.

photo 4

Ja eindelijk vakantie! Dit vierde we met een etentje bij mijn schoonouders waar ik deze OOTD schoot. Wijde rokjes draag ik normaal eigenlijk nooit maar ik denk dat daar nu verandering in gaat komen! Ze zijn zo makkelijk te stijlen voor zowel een day als nightlook.

photo 5

Na het eten gingen we nog even naar buiten voor een kleine wandeling <3 Deze week heb ik vakantie die volgepland staat met klussen, een bezoekje aan Spa Zuiver en nog eens klussen. Tussendoor hoop ik ook nog een beetje bij te slapen en tot rust te komen. Of dat gelukt is zie je volgende week!

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Chantal Fournier
  08/12/2013 at 14:56

  De foto v/h noodweer blijft zo gaaf & mooi! Goede timing!

  • Reply
   Maaike Foks
   08/14/2013 at 21:21

   Ik moet eerlijk bekennen dat er wel zo’n vijftig, volledig zwarte, mislukte foto’s aan vooraf waren gegaan hoor πŸ˜‰ maar dankje!

  Leave a Reply