Personal

Nederhorst loves

Enkele weken terug alweer genoten mijn lief en ik van een weekendje in het huis van mijn schoonouders. Ik was helemaal vergeten dat ik al deze foto’s had gemaakt en vond ze zojuist op m’n computer. Zonde om ze niet te plaatsen toch?

nederhorstvakantie-3

Het was dat weekend super warm dus we genoten van de Spiegelplas, ijsjes en lekker eten. Daarnaast gingen we nog op bezoek bij mijn schoonzusje. die even verderop op een huisje aan het passen was voor een avondje monopoly.

nederhorstvakantie-4

nederhorstvakantie-5

nederhorstvakantie-6

nederhorstvakantie-7

nederhorstvakantie-8

nederhorstvakantie-10

nederhorstvakantie-9

nederhorstvakantie-2

nederhorstvakantie-1

nederhorst2-19

nederhorst2-18

nederhorst2-16

nederhorst2-14

nederhorst2-12

nederhorst2-11

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply