Beauty Lifestyle Personal

Ontspannen bij Spa Zuiver

Aangezien we deze vakantie als klusvakantie hebben bestempeld stond er geen weekje weg gepland. Om toch even het vakantiegevoel te krijgen besloten we een nachtje te boeken in het Spa Zuiver hotel. Uiteraard met toegang tot de mooie spa!

spa_blog-101

spa_blog-404

spa_blog-303

spa_blog-606

Dinsdag was het zo ver en vertrokken we naar het Amsterdamse Bos. De locatie alleen al is geweldig. Je kan er heerlijk hardlopen, fietsen of een hapje eten. Na bij de receptie te zijn ingecheckt plofte we even neer in onze ruime hotelkamer. De kamers zijn modern ingericht met een groot bed, t.v. en klein zitje. De badkamer is al een kleine spa op zich met een enorme regendouche en een apart toilet. Na ons snel te hebben omgekleed in badkleding ( dinsdag is de vaste badkleding dag, een naakte spa dag is toch echt niks voor mij… ) gingen we gehuld in onze badjassen richting de Spa. Je krijgt bandjes om waarmee al je uitgave binnen in de spa worden geregistreerd, deze kan je dan eenvoudig aan het eind van de dag afrekenen.

De Spa is ruim opgezet met een zwembad, bubbelbaden, aromabaden, douches met heerlijke scrub en natuurlijk sauna’s. Daarnaast is er boven een enorme lounge ruimte met waterbedden! en een bar. Beneden is een restaurant te vinden.

Na enkele uurtjes poedelen schoven we aan in het restaurant. We kozen beide voor de grote tomatensoep en een broodplakje. Niet zo zwaar op de maag ;). Het personeel in de gehele sauna is trouwens echt geweldig. Ondanks de luxe uitstraling word je niet met de nek aangekeken en altijd vrolijk geholpen.

gallery_1008*

’s Avonds namen we deel aan onze eerste opgieting. Dit vind plaats in de grote Finse sauna van het complex. Tijdens de opgieting worden er verschillende geurende oliën op de hete kolen gegoten en word de warme doormiddel van het wapperen met doeken verspreid door de ruimte. De tempratuur in de sauna kan oplopen tot wel 100 graden! Ik vond het een geweldig! Zelfs mijn vriend, die absoluut geen sauna fan is, stelde voor om ook nog de laatste opgieting van de dag mee te maken. Echt een aanrader dus!

gallery_996 *

Na deze laatste opgieting vertrokken we helemaal rozig naar onze hotelkamer. Wat een luxe om niet naar huis te hoeven! ’s Ochtend schoven we nog aan bij het ontbijtbuffet en daarna was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan.

Ondanks de ruim 5 uur die we hebben doorgebracht in de Spa hebben we niet de tijd gehad om gebruik te maken van alle faciliteiten, laat staan van de vele behandelingen die de Spa ook nog aanbied!

gallery_978 *

spa_blog-505

We zijn het er samen over eens dat we absoluut nog eens terug willen. Hopelijk de volgende keer in de extra luxe suite ( met bubbelbad in de kamer! ) en met een gezichtsbehandeling? Of misschien toch een manicure? We dromen nog even verder..

*de foto’s van de spa zelf zijn eigendom van spazuiver.nl, uiteraard is fotograferen in de Spa verboden.

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply