Sinds ik met mijn blog ben gestart maak ik een hoop meer foto’s. Zoveel zelfs dat ik sommige helemaal vergeet! Ik was mijn foto’s op mijn externe harde schijf aan het zetten toen ik ze voorbij zag komen. Het zijn foto’s van een heerlijke zomerdag bij mijn broer in Nunspeet. Zonde om niet te plaatsen en zo kan ik nog even genieten van de zon!

nunspeet-1

M’n broer heeft een heerlijk huisje in Nunspeet, met daarbij een net zo heerlijke tuin! Altijd als ik bij hem ben mis ik toch wel een eigen tuintje. In mijn huisje nu hebben we geen buiten, zelfs geen balkon. Normaal mis ik het niet zo maar op zo’n dag toch wel een beetje.

nunspeet-2

nunspeet-3

nunspeet-4
Boven zie je zus en onder zie je broer, de twee katjes van mijn broer heten echt zo en zijn het ook nog. Snap je het nog? Haha!

nunspeet-5

nunspeet-6

nunspeet-7

Wij hebben twee binnenkatjes, ze kennen buiten ook niet dus weten ( nog ) niet wat ze missen. Als ik broer en zus zo door te tuin zie banjeren en in de boom zie klimmen hoop ik toch dat we bij ons volgende huisje de ruimte hebben om ze ook naar buiten te laten gaan.

nunspeet-8

nunspeet-9

Ondanks dat ik hou van de herfst, de koude dagen richting het nieuwe jaar, warme thee en gezelligheid. Toch hoop ik dat volgende zomer weer net zo fijn wordt als deze!

handtekening


Follow on Bloglovin

3 REACTIES
 • Carola

  Wat een mooie foto’s!
  En wat een lieve katten!

 • Maaike Foks

  Dankjewel!
  X

 • Jelle

  Het zijn super leuke katten! Mooie blogpost! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.