Hartje Amsterdam vind je soms de leukste tentjes. Verborgen in kleine straatjes , achter saaie gevels. Lion Noir is zo’n plek.

Screen Shot 2013-09-08 at 12.21.18 PM

Je vind Lion Noir aan de Reguliersdwarsstraat, vlak bij het Muntplein. Zodra je binnen stap waan je je in een luxe herenclub. Deze eerste foto is van Lion Noir zelf, het was zo donker dat ik helaas zelf geen foto kon maken maar ik wilde het prachtige interieur toch even laten zien!

amsterdam-2

amsterdam-9

Vervolgens stap je door de grote openslaande deuren naar buiten en bevind je je in een binnenuit. Omgeven door bloemen, fluitende vogeltjes en knuffels van de huiskat ben je echt even in een andere wereld dan het drukke Amsterdam.

amsterdam-1

amsterdam-3

amsterdam-4

amsterdam-5

amsterdam-6

amsterdam-7

Ik bestelde een simpel broodje oude kaas, mijn collega nam een broodje zalm. Beide waren heerlijk en ik heb zelden zo’n relaxte lunch gehad in hartje Amsterdam. Naast een goede lunch kan je bij Lion Noir natuurlijk ook terecht voor diner en cocktails. Echt een aanrader dus!

amsterdam-8

www.lionnoir.nl

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.