Beauty Lifestyle

Grazia Beautybloggers Masterclass NL

Gisteren ging mijn wekker al vroeg, niet erg want het was tijd voor de Grazia Beautybloggers Masterclass! Ik had er enorm veel zin in en vertrok met de trein richting Amsterdam. Op Amsterdam Centraal had ik afgesproken met Dineke van lippenstiftenluiers.nl, we kende elkaar nog niet maar samen gaan is altijd leuker dan alleen! De locatie was perfect, het DoubleThree Hilton Hotel vlak naast het station.

graziamasterclass_bemakeup

graziamasterclass_bemakeup3

Het was al super druk toen we aankwamen, overal stonden meiden enthousiast te kletsen, wachtend op de eerste sessies. Voor Dineke en mij stond de visagieworkshop van BE Creative als eerste op het programma. De ruimte stond vol met make-up en we werden enthousiast ontvangen door Danielle, make-up artist van BE Creative. Door haar en haar collega’s kregen we in een uur alle ins en outs van de producten te zien. We mochten alles proberen, alles vragen en natuurlijk foto’s maken!

graziamasterclass_bemakeup2

graziamasterclass_bemakeup4

Be Creative bestaat nog niet zo lang en is exclusief te koop bij ICI PARIS. Danielle vertelde ons dat er binnenkort een hoop nieuwe producten aankomen waaronder een aantal grote palettes en natuurlijk een kerstcollectie. Ik ben benieuwd!

graziamasterclass_neginmirsalehi

Na de visagie workshop was het tijd voor onze eerste lezing. Sanoma’s social media expert Kirsten Jassies vertelde ons haar 10 tips om een succesvol blog op te zetten. Social media speelt hier natuurlijk een enorme rol bij en het was interessant om te horen en zien hoe zij gebruik maakt van de aanwezige platformen. Aansluitend op haar verhaal kwam Negin Mirsalehi aan het woord. Deze dame heeft via Instagram een enorm volgers aantal opgebouwd en heeft van bloggen haar fulltime baan kunnen maken. Ze vertelde hoe ze zelf over haar onzekerheden heen is gestapt, mede door het kijken naar een speech van Steve Jobs. Volgens haar moest iedereen deze bekijken om te begrijpen hoe deze man haar leven heeft kunnen veranderen. Ik heb hem natuurlijk direct bekeken en ze heeft helemaal gelijk! Hij is super inspirerend en je krijgt direct een boost om het beste uit jezelf te halen. Ook benieuwd? Neem hier een kijkje.

graziamasterclass_beautylab_beautyglosskopie

Na deze lezingen was het alweer tijd voor lunch! De rij was enorm dus we besloten even rustig een broodje eten bij de Starbucks op de hoek. Even weg uit de drukte ;).

Het middagprogramma bestond voor ons uit lezingen van Thijs Willekes, Serena van Beautylab en Mascha van Beautygloss en . Ik had er zin in! We zochten een plekje in de grote zaal en Thijs beet het spits af. Uit de drie lezingen heb ik de voor mij mooiste en meest inspirerende quotes opgeschreven.

Mensen zijn lui, maar daarmee kom je er niet. Begin bij het begin en werk toe naar een doel waar je gelukkig van wordt Thijs

Wees origineel en geeft wat extra’s! Serena

Als mensen mij zeggen dat het ze heerlijk lijkt, elke dag een beetje stukjes typen en daar je geld mee verdienen vraag ik ze altijd terug te denken aan hun schooltijd. De tijd waarin je verslagen moest maken van minimaal 1000 woorden. Dan vertel ik ze , denk je eens in dat je dat de rest van je leven moet doen, die 1000 woorden schrijven en dat dan tweemaal per dag. Wil je het dan nog steeds?Mascha


Ieder persoon is uniek en daarmee maak je dus ook jouw blog uniek, Laat je persoonlijkheid zien! Mascha


De mooiste quote kwam van Hilmar Mulder, Grazia’s hoofdredactrice.
“ PASSIE LAAT ZICH NIET PASSEREN “

En dat was echt de boodschap van de dag. Vind je passie in het bloggen en vind je eigen stem. Als je van je passie je werk kan maken is dat het mooiste wat er is.

graziamasterclass_goodiebag

graziamasterclass_goodiebag2

Na deze lezingen was de dag helaas al weer om. Jeetje wat was de tijd voorbij gevlogen! Natuurlijk gingen we niet met lege handen naar huis en kregen we een volle tas vol met goodies mee naar huis. Een mooi aandenken aan de masterclass en veel leuke producten om uit te proberen. Het was een super leerzame dag en ik heb een hoop leuke meiden leren kennen. Volgend jaar weer?

Was jij ook bij de masterclass en wat vond je ervan?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Wendy
  10/27/2013 at 13:28

  Mooie foto’s! Ik was er ook bij en ik vond het echt een geweldige dag.

 • Reply
  Su
  10/27/2013 at 14:32

  Mooie foto’s en leuk om die quotes te lezen. Ik ga het filmpje van Steve Jobs zeker bekijken. http://www.jouwstylist.nl

 • Reply
  Suzanne
  10/27/2013 at 14:48

  Leuk om het verslag te lezen! Ik was er niet bij want ik ben geen beautyblogger, maar heb na het lezen wel spijt. Sommige inspirerende tips zijn altijd praktisch!

  Suzanne
  http://www.artikel255.nl

  • Reply
   Maaike Foks
   10/27/2013 at 18:58

   Het was ook echt interessant voor niet bloggers, dus ik zou de volgende keer zeker gaan 🙂 !
   X

 • Reply
  Femke
  10/27/2013 at 16:51

  O, wauw, wat een super leuk artikel! Het klinkt echt super leuk; ik zou daar ook wel naartoe willen :). Zo te horen heb je het super leuk gehad!

  Xjes Femke

  • Reply
   Maaike Foks
   10/27/2013 at 18:58

   Wat lief, dankje!
   X

 • Reply
  Dineke
  10/27/2013 at 21:56

  Hoi Maaike!

  Ik vond het erg leuk gisteren!
  Goed artikel heb je geschreven, vooral dat je van elke spreker een quote hebt genomen! Slim 🙂

  Ik ben nog bezig met mijn artikel, had er vandaag nog 1 😉
  Zou je mij de foto’s die je van mij hebt genomen nog even kunnen sturen? Ik plan het artikel voor morgen in dus hoeft niet á la minute!

  Liefs x

 • Reply
  Babs
  10/28/2013 at 17:42

  Wat goed dat je al die quotes opgeschreven hebt, leuk om ze terug te lezen! Echt een leuk verslag.. ik ga je volgen, ik zie zulke leuke artikelen staan xxx

  • Reply
   Maaike Foks
   10/28/2013 at 17:46

   Wat leuk, dankje!
   X

 • Reply
  wies
  10/28/2013 at 19:40

  mooie foto’s! en wat een leuke goodiebag!

 • Leave a Reply