IKEA Delft heeft sinds enkele maanden de Papershop, helaas had ik telkens geen tijd om even te gaan kijken. Tot vorige week! Ik was een paar daagjes bij mijn mams in Den Haag, ze woont een klein kwartiertje van de IKEA vandaan dus we besloten even langs te gaan.

ikea-5

De IKEA papershop heeft van alles, notitieboekjes, labels, cadeauverpakkingen en tape. Ze hebben op dit moment vier thema’s een roze, zwarte, groene en blauwe en alles is even leuk! Ik werd er echt enorm hebberig van maar koos uit eindelijk maar voor een aantal artikelen. Voor nu… Want ik kan eigenlijk niet wachten om te zien of de lijn wordt aangepast voor de komende feestdagen.

ikea-4

Alvast voor de feestdagen nam ik deze leuke labels mee. Er zitten er 10 in een verpakking voor maar €0,79! Het blauwe notitieboekje nam ik mee voor mijn schoonmoeder ( hopelijk leest ze dit niet! ) en het grote notitieboek voor me zelf. Can a girl have enough notebooks?

ikea-1

Screen Shot 2013-10-06 at 4.57.21 PM

Screen Shot 2013-10-06 at 4.57.53 PM

De IKEA Papershop is helaas niet in elke IKEA maar gelukkig is er een online shop! Alle items zijn hier te koop dus je kan ze zo vanuit je luie stoel bestellen.

ikea-2

Na het afrekenen moest ik natuurlijk nog even de FOODmarket in en ook daar heeft IKEA leuke nieuwe dingen. Waaronder schepsnoep! Ik vulde een klein zakje, perfect voor mijn lange treinreis naar huis ;).

ikea-3

Naast deze items heeft IKEA ook een hoop leuke nieuwe spulletjes want hun nieuwe catalogus is nog niet zo lang geleden uitgekomen. Mocht je binnenkort een tripje willen plannen? Wacht dan even tot na 15 oktober, vanaf dan is namelijk ook de kerst afdeling er!

handtekening


Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Francesca

    Hi there, I enjoy reading all of your article.
    I like to write a little comment to support you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.