Amsterdam Food Hotspots Lifestyle

Hotspot: Van Rijn Amsterdam

Midden op het Rembrandt Plein in Amsterdam zit Van Rijn. Een super leuk restaurant die je door de drukte van het Rembrantplein misschien niet opvalt. Zonde! Want het eten is heerlijk en de locatie perfect.

photo 1

photo 3

Als je door de grote zware deuren Van Rijn binnenstapt sta je gelijk in een enorme open ruimte. Er is een grote leestafel waar je kan genieten van een kop koffie of even rustig kan werken. Daarnaast staat de ruimte natuurlijk vol met tafeltjes om relaxt aan te kunnen eten!

Er zit enorm veel detail in de aankleding van het restaurant, schilderijen van Van Rijn hangen aan de muur en een enorme wand met flessen geeft de enorme hoogte van de ruimte aan. Ik vind het er super gezellig!

photo 5

Het restaurant doet zeker luxe aan maar schrik daar niet van, de prijzen vallen hardstikke mee.
Voor maximaal €25,- bestel je een avondmaaltijd en voor minder dan een tientje heb je een heerlijke lunch! Prima te doen toch?

vanalles-19

vanalles-18

Mijn favoriet is absoluut de B.L.T.C van Rijn, de clubsandwich. Ik heb echt nog nooit zo’n lekkere club op als hier. Geen een heeft er sinds die tijd meer aan kunnen tippen. Het speciale vikingbrood waarmee de clubsandwich wordt gemaakt is zo lekker!

vanalles-20

vanalles-21

Van Rijn is echt een plek van ruimte in het drukke centrum van Amsterdam. Veel mensen kiezen tijdens een dagje winkelen in Amsterdam voor een lunch bij de drukke V&D of HEMA maar eigenlijk ben je hier net zo veel kwijt! Ik zou het wel weten… ;)!

Ken jij nog leuke lunchplekken in hartje Amsterdam waar ik echt eens langs moet gaan? Misschien een met een nog betere clubsandwich dan bij Van Rijn? Let me know!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Hester
  10/26/2013 at 11:43

  Oh dit lijkt me een heel leuk restaurantje! Ik ga ook graag naar ‘Gespot’ aan de Prinsengracht, dit is wel meer een cafeetje, maar erg gezellig.

 • Reply
  Bo
  10/26/2013 at 13:17

  Oehh ziet er heerlijk uit! Deze ga ik onthouden πŸ˜€

 • Reply
  Maxime
  10/26/2013 at 18:45

  Zo dat ziet erg goed uit zeg! Mocht ik weer in Amsterdam zijn, dan zal ik dit onthouden.

 • Reply
  Lies
  10/27/2013 at 01:31

  Ik vind die clubsandwich er heel erg lekker uitzien! Helaas heb ik geen tips voor je als het om lunchplekken gaat in hartje Amsterdam, want ik ben er nog nooit echt geweest haha.

 • Reply
  iscreambeauty
  10/27/2013 at 09:22

  Wat ziet dat er gezellig uit! Ik kom niet zo vaak uit Amsterdam want ik woon zelf in het verre oosten πŸ˜‰ maar dit zal ik onthouden

 • Reply
  Kimberly
  10/27/2013 at 10:12

  Hier wil ik zeker weten wel een keer een bezoekje aan brengen! Ziet er namelijk goed uit πŸ˜€ En lekker hihi

 • Reply
  Lidewij
  10/27/2013 at 12:34

  Oeh, dat ziet er goed uit πŸ˜€ heerlijke food-foto’s!

 • Reply
  Stephanie
  10/28/2013 at 13:11

  Mooie foto’s! Het eten ziet er echt hΓ©erlijk uit!
  Liefs

 • Leave a Reply