Lifestyle

Just walking around

Naar Weesp gaan staat voor mij gelijk aan naar de tandarts gaan, geen positieve vibe dus. Maar toen ik een tijdje terug moest wachten tot mijn lief klaar was met zijn afspraak besloot ik even van het herfst zonnetje te gaan genieten, en wat is Weesp eigenlijk mooi!

weesp-6

weesp-5

Deze twee genoten ook van de zon, wat een beauty’s! Heeft iemand enig idee wat voor ras dit is?

weesp-2

weesp-3

weesp-1

weesp-7

In dit kerkje zit mijn tandarts. Ze hebben het echt heel mooi opgeknapt tot een moderne ruimte zonder het interieur van de kerk te verliezen. Ik ben echt enorm angstig voor de tandarts dus ik loop er nooit vrolijk naar binnen maar altijd met een lach naar buiten ;). Voorheen was ik al volledig in paniek voordat ik uberhaupt in de stoel zat maar door een van de tandartsen in deze praktijk gaan controle’s en gaatjes nu redelijk zonder problemen. Zo’n verschil met vroeger! Helaas gaat ” mijn ” tandarts op wereldreis. Over een half jaar heb ik dus een nieuwe tandarts, spannend maar ik heb er vertrouwen in dat het goed komt!

weesp-4

Weesp zit echt vol met schattige straatjes, rare hoekjes en mooie huisjes!

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply