Personal

My week #12

2405a022381f11e385d522000a9f3c76_8

Soms gaan de weken voorbij voordat je er erg in hebt, en dus ook voordat je je realiseerd dat je bijna geen foto’s hebt gemaakt. Ik baal er altijd van want het is natuurlijk niet zo dat ik deze week niks heb gedaan!

Deze week heb ik veel tijd doorgebracht in mijn warme huisje. Werk is op dit moment erg druk dus ik heb echt die uurtjes rust nodig ’s avonds, en helaas heb ik deze week ook een aantal avonden doorgewerkt. Ach ja, soms moet dat nou eenmaal even!

Op mijn vrije dag, woensdag, was ik alleen thuis. Heerlijk om echt even helemaal tot rust te komen. Ik fietste naar de stad om een paar kleine boodschapjes te doen en omdat het lekker weer was besloot ik een kijkje te nemen bij de Intratuin. Ik had op twitter al vaak voorbij zien komen dat bij locaties de kerstafdeling al bijna gereed was dus die wilde ik graag zien! Maar helaas, hier was dat niet het geval. Ik heb in ieder geval genoeg beweging gehad ;).
De rest van de dag heb ik doorgebracht op de bank, lui t.v. kijkend.

Donderdag was een hele lang dag op werk. Ik klapte m’n laptop pas na 11 uur dicht dus ik was gesloopt! Vrijdag was ik wel weer vroeg opgestaan omdat ik niet weer zo lang wilde doorwerken, gelukkig was dat ook niet nodig en konden m’n lief en ik ’s avonds richting Nederhorst voor een avondje bij mijn schoonouders. We kregen heerlijke gevulde paprika’s met mihoen, hmmm! Ik hou van gevulde paprika’s maar vind het echt te veel werk om zelf klaar te maken.. Na het kijken van de Voice, met verse appeltaart, gingen we weer richting huis, tijd om een beetje bij de slapen.

Zaterdag besloten we toch even de deur uit te gaan voor een filmpje. Runner, runner. Niet een heel boeiend verhaal maar ach, wie vind het nou erg om 1,5 uur naar Justin Timberlake te staren toch? De avond hebben we gamend doorgebracht. Ja, echt! Ik vind het leuk en gezellig om samen te doen.

Zondag was een speciale dag. Mijn lief en ik zijn nu meer dan 4 jaar bij elkaar. Wat gaat de tijd toch snel! We hebben samen op de bank gehangen, gekookt en gegeten. Even tijd voor elkaar. We wilde eigenlijk op vakantie zijn op dit moment en onze 4 jaar in Rome vieren. Helaas zit het er even niet in dus maken we het thuis extra gezellig! Er komen als het goed is nog genoeg jaren om het te vieren 😉

Zie je? Ik heb toch eigenlijk best veel gedaan maar mijn camera bleef in mijn tas. Ik ga deze week beter mijn best doen om leuke momenten vast te leggen al zal het toch weer voornamelijk werk worden volgende week. Nog een paar weekjes en dan komt de rust weer terug. Ik kijk er naar uit!

Gaan jullie nog wat leuks doen deze week?

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saskia
  10/22/2013 at 22:33

  Ik ben ook wel eens vergeten om foto’s te nemen! Achja kan gebeuren hoor. Fijne week!

  • Reply
   Maaike Foks
   10/23/2013 at 13:20

   Dankje, jij ook! X

 • Reply
  Lies
  10/23/2013 at 01:10

  De weken vliegen inderdaad voorbij en ook heel herkenbaar dat je er dan achter komt dat je heel weinig foto’s hebt gemaakt. Ik kijk ook vaak op een week terug en dan waren er zoveel momenten waar ik nog foto’s van had kunnen maken haha. Ik heb zelf nog niet zo heel veel plannen deze week. Ik ga alleen morgen even op de koffie bij een vriend van me.

  • Reply
   Maaike Foks
   10/23/2013 at 13:36

   Ja stom is dat he! Baal daar soms zo van dat ik leuke dingen niet heb vastgelegt! X

  Leave a Reply