Beauty Lifestyle

London Wish List

Naast de Masterclass en het werk voor mijn blogje, ga ik natuurlijk ook wat tijd vrij maken om even lekker te shoppen. Want waar kan dat nou beter dan in Londen? Ik heb een aantal dingen op mij wishlist staan. Ben je benieuwd welke spulletjes ik graag in m’n koffer stop? Lees dan verder!

londonbeauty

Als eerst beauty. Ik kan uren rond snuffelen in de Boots, ik probeer me in te houden maar kom altijd met een volle tas weer naar naar buiten.. Onderstaande beautybits gaan dit keer zeker mee naar huis!

1. Carmex, mijn favoriete lippenbalsem ga ik goed inslaan voor komende winter!
2. Revlon Lipbutters, ik heb er al een maar wil graag meer kleurtjes in m’n collectie.
3. MUA Bronzer, en wellicht nog wat andere items van dit merk.
4. Barry M Nailpolish, natuurlijk ook via webshop in NL te krijgen maar zie de kleurtjes toch liever eerst in real life.
5. Soap & Glory, ik hoor veel goede dingen over dit merk maar neem er nooit wat mee naar huis. Daar komt nu verandering in!
6. This Works, heeft een hele lijn om lekker te kunnen slapen, hier ben ik suber benieuwd naar!

londonfashion

Veel kledingwensen heb ik dit keer niet. Ik ga natuurlijk even de Primark, wellicht om vast een leuke kerstoutfit te shoppen? Daarnaast kan een tripje naar de Topshop natuurlijk niet ontbreken.

1. Topshop Leigh jeans, ik hoor hier elke Engelse blogger over,tijd om ze zelf ook eens te passen?
2. Deze trui vind ik geweldig, er zit wel een flink prijskaartje aan dus stiekem hoop ik dat hij flink tegenvalt in het echt.
3. Een warme sjaal! Ik zoek nog een mooie grijze en deze lijkt me heerlijk warm.
4. Voor komende winter heb ik nog geen handschoenen dus die moet ik zeker meenemen.
5. Topshop heeft geweldige sieraden dus ik ga opzoek naar een mooie statement necklace voor de winter.

londonfood

En als laatste… food! Er zijn een paar vaste dingen die ik altijd mee terug neem, dat zijn een paar repen Starburs ( een soort fruitella ) en Extra kauwgom. Daarnaast zag ik deze Nescafe Gingerbread latte zakjes voorbij komen bij een aantal bloggers. Hoe geweldig? Ook die gaan dus mee in mijn koffer.

Ondertussen is het nog maar een weekje en dan vlieg ik naar Londen. Ik kan niet wachten! Wat vinden jullie van de spulletjes?

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Just Love Life
  11/02/2013 at 09:44

  Wat een mooie wishlist! Vooral de beauty spullen <3 Maar de rest ook, die handschoentjes, so pretty!

 • Reply
  Wies
  11/02/2013 at 10:33

  Ik vind dat ze in Engeland zoveel leukere merken hebben!

 • Reply
  Renate
  11/02/2013 at 12:10

  Leuke wishlist! Ik wil ook heel graag naar Londen ( gelukkig gaat dat waarschijnlijk in het voorjaar EINDELIJK gebeuren ) maar door deze wishlist wil ik alleen nog maar liever! en ik heb toevallig pas wat MUA spulletjes online besteld: ik heb nog alleen maar de power pouts en de lakjes uitgetest: maar ze zijn echt amazing en een aanrader! ( en de bronzer heb ik ook besteld, maar nog steeds niet uitgetest ).

  • Reply
   Maaike Foks
   11/03/2013 at 11:18

   Wat leuk! Je eerste keer London wordt vast geweldig! De Power Pouts staan ook op mijn lijstje, ben heel benieuwd 🙂
   X

 • Reply
  Eline
  11/02/2013 at 13:08

  Oh wat een mooie wishlist!

 • Reply
  Laura
  11/02/2013 at 15:03

  Leuke wishlist! Ik zou willen dat al deze merken ook hier hebben! Alvast veel plezier daar! 🙂

 • Reply
  Wanda
  11/02/2013 at 19:48

  Leuk dat je even op mijn blog langs kwam waaien! Jouw blog ziet er ook erg leuk uit! Dus binnenkort naar Londen? Ik ben er in het verleden wel vaak geweest, althans, voor het werk van vriendlief maar dat was steeds even snel heen en weer, waardoor er vaak maar weinig tijd was om iets van de stad zelf te zien, dus Londen staat nog steeds op mijn lijst van nog te bezoeken steden…

  • Reply
   Maaike Foks
   11/03/2013 at 11:19

   Dankje! En zeker doen, er is genoeg te beleven in Londen 🙂
   X

 • Reply
  Lies
  11/03/2013 at 02:22

  Wat een leuke wishlist heb je samengesteld! Ik vind die trui er ook heel erg mooi uitzien.

 • Reply
  Esmée
  11/03/2013 at 19:44

  Wat een mooie wishlist. Ik hoop dat je alles gaat vinden! x

 • Reply
  Sanne
  11/18/2013 at 18:25

  Leuke wishlist!

 • Leave a Reply