Lifestyle Personal

My week #14

Deze week begon wat raar door de storm maar was voornamelijk erg leuk en gezellig! Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Lees dan snel verder.

myweek_dreamdailynl

Afgelopen maandag begon onverwachts met en dagje thuiswerken. We durfde het risico niet te lopen dat we door de aankomende storm vast kwamen te zitten in Zwolle. ’s Ochtends toen ik deze foto nam leek er nog niet veel aan de hand maar enkele uren later ging het los! Later bleek dat al het treinverkeer rondom Zwolle was stilgelegt dus ik was enorm blij dat ik lekker thuis zat!

myweek_dreamdailynl

Na een druk weekend was mijn maandag sowieso zwaar, ik was zo moe! Dus ’s ochtends gelijk aan een bak koffie en vers geperste sinaasappelsap.

myweek_dreamdailynl

Door het drukke weekend had ik geen tijd om mijn blogjes te lezen. Maandagavond kroop ik op de bank met mijn ipad. Even tijd voor mezelf.

myweek_dreamdailynl

Wauw! Dit zag ik toen ik dinsdagochtend mijn huis uitstapte. Een hele regenboog.

myweek_dreamdailynl

Woensdag kwam mijn moeder en een vriendin van haar op bezoek. Voor lunch had ik verse pompoensoep gemaakt, het receptje hiervan komt binnenkort online!

myweek_dreamdailynl

Na de lunch besloten we te gaan kijken of de kerstafdeling van Intratuin al was geopend. Ze waren nog niet helemaal klaar maar het meeste stond er al. We hebben heerlijk rond gesnuffeld.

myweek_dreamdailynl

En natuurlijk even een koffiepauze genomen en bijgekletst.

myweek_dreamdailynl

Ik kwam thuis met deze enorme bak met mintgroene kerstballen. Dit is het eerste jaar dat we ruimte hebben voor een grote kerstboom. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat staan! Dit zijn er natuurlijk niet genoeg maar we hebben ook nog mooie taupe kleurige ballen. Bij de intrathuin combineerde ze deze twee tinten. Het is nog even de vraag of ik het zelf ook zo mooi krijg 😉

myweek_dreamdailynl

Woensdag kwam de blogpost van BE Creative online met daarin deze geweldige lippenstift. Je kan hem hier teruglezen.

myweek_dreamdailynl

Vrijdag begon zoals gewoonlijk bij mijn schoonouders thuis. Gekke Zoe ligt vaak te slapen met dr tong uit dr bekkie, geen gezicht!

myweek_dreamdailynl

We kregen heerlijk verse lasagna, hmmm!

myweek_dreamdailynl

Het weekend was rustig, ik had nog wat werk te doen en heb veel aan mijn blogje gezeten. Zaterdag zijn we wel even naar de film geweest bij Pathe Arena. Ik was verbaast om te zien dat ze nu ook gezonde dingen verkopen. Smoothies, kokoswater en snoeptomaatjes. Super dat je nuook de keuze heb voor een gezonde snack!

Komende week word natuurlijk helemaal geweldig met mijn tripje naar London. Morgen nog een dagje werken en dan ga ik al. Ieeehh!!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hester
  11/04/2013 at 09:36

  Wat een fijne diary! Super leuk dat je weer naar London gaat, have fun!!

 • Reply
  Babs
  11/05/2013 at 10:24

  Wauw, wat een mooie foto van de regenboog! Het is net een koepel (ik kijk nu naar die serie “Under the Dome ;))

 • Reply
  Lisa
  11/05/2013 at 17:52

  Leuke diary! Ik heb je btw genomineerd voor de Liebster Award op mijn blog!

  • Reply
   Maaike Foks
   11/08/2013 at 18:24

   Wat leuk en lief! Ik kende de Liebster Award nog helemaal niet, ik ga er mee aan de slag 😉
   X

  Leave a Reply