Beauty Fashion

Shoplog London

Suprise! Deze week eenmalig geen My Week # maar een shoplog. Naast dat ik naar London ben geweest was de rest van mijn week extreem saai. En om nou nogmaals alle London foto’s te herhalen leek me ook zo suf 😉 Maar in Londen heb ik wel lekker veel geshopt dus daarom vandaag een Shoplog! Veel beautydingen maar ook een aantal fashionbits. Ben je benieuwd wat ik van mijn wishlist mee naar huis nam? Lees dan snel verder!

shoplog_london_dreamdaily (5 of 1)

Als eerst de fashionbits. Ik was al tijden opzoek naar een (nep ) leren broek maar vond er geen een die mooi zat. Woensdagochtend liep ik tegen deze aan de in New Look. Zou het? Ja! Hij paste perfect dus zonder twijfelen nam ik hem mee naar huis. Deze fluffy jumper is van H&M. Hij is zo zacht! Ik heb hem een maatje groter genomen zodat hij lekker oversized zit. De top is van Primark en heeft een quilted print.

shoplog_london_dreamdaily (1 of 1)

Bij de Primark nam ik ook deze twee statement necklaces mee. Primark heeft vaak hele mooie sieraden! Natuurlijk heb ik er ook genoeg zien hangen bij Zara en Topshop maar aangezien ik ze niet zo vaak draag koop ik liever de budget versies. De kettingen waren ongeveer 5 euro per stuk. Geen geld toch?

shoplog_london_dreamdaily (2 of 1)

Ik nam een hoop producten mee voor in de douche. De Sr. Ives scrub neem ik eigenlijk op elke trip weer mee naar huis. Deze fijne abrikozen scrub heeft kleine korreltjes die goed op je huid blijven liggen. Ik vind het altijd zo naar als je scrub bij contact met water meteen oplost! Daar heb je met deze totaal geen last van dus je hebt alle tijd om goed te scrubben ;). De Dove droogshampoo is GEWELDIG! Ik heb al aan Dove gevraagd of het product binnenkort ook naar Nederland komt, maar helaas. Het staat nog niet op de planning. Zo zonde want deze droogshampoo ruikt natuurlijk heerlijk naar de typische Dove geur en heeft als grote pluspunt dat hij kleurloos is. Zo hoef je je niet druk te maken over die vervelende witte waas die veel droogshampoo’s achterlaten. Ideaal!

Tijdens mijn vorige tripje nam ik al de Fig Fiction handcrème mee van &Other Stories, dit keer besloot ik de douchegel in mijn koffer te stoppen. Hij ruikt zo lekker hmmm! En als laatst nam ik deze cleanser mee van Superdrug. Het is een heerlijke dikke balsem die je make-up als het ware van je huid smelt. Werkt super!

shoplog_london_dreamdaily (3 of 1)

Het voelde in London alsof ik een hele hoop make-up had geshopt maar als ik het zo bij elkaar zie liggen valt het eigenlijk best mee! Ik nam een bronzer mee van NYC, een highlighter van MUA, een Maybelline blush en een foundation van Barry M. Zo! In een keer een compleet nieuwe lijn voor mijn gezicht. Ik kan niet wachten om de producten te gaan testen! Daarnaast ben ik enorm fan van de Barry M nagellakjes dus nam ik drie nieuwe kleuren mee naar huis. Van welk product wil jij het liefst een review zien?

shoplog_london_dreamdaily (4 of 1)

En als laatste deze Gingerbread siroop. Op mijn lijstje stond de Nescafe oploskoffie in deze smaak maar die kon ik helaas nergens vinden. Bij Starbucks zag ik deze staan dus die ging direct mee! Zou ik thuis ook een heerlijke Gingerbread Latte kunnen maken? Ik ga het proberen!

Ik ben super blij met mijn spulletjes! Wat vindt jij mijn leukste aankoop?

handtekening


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Kimberley
  11/11/2013 at 06:59

  Leuke dingen heb je gekocht! Vooral de kettingen vind ik mooi 🙂

 • Reply
  Lisa Esther
  11/11/2013 at 09:14

  Wat een superleuke aankopen, ik wil ook zo graag naar Londen!! 🙂 Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar alle producten dus misschien gewoon een review over ze allemaal! haha X

  • Reply
   Maaike Foks
   11/11/2013 at 19:45

   Haha nou van de meeste zijn de reviews al in de maak dus dat komt wel goed 😉 X

 • Reply
  Mandy
  11/11/2013 at 09:17

  Leuke shoplog!

 • Reply
  Deborah
  11/11/2013 at 10:12

  Die linker ketting is mooi! Die siroop lijkt mij heerlijk, leuke aankopen allemaal!

 • Reply
  Marion
  11/11/2013 at 10:20

  Wauw! Ik zou je sieraden en kleding ook zelf kunnen dragen, hele leuke aankoopjes!

 • Reply
  Jana Vmh
  11/11/2013 at 10:51

  Mooie aankoopjes 🙂

 • Reply
  Wies
  11/11/2013 at 11:25

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Liefs

 • Reply
  Monique
  11/11/2013 at 15:11

  Leuke spullen. Die nagellakjes zijn leuk!

 • Reply
  Robin
  11/11/2013 at 18:21

  Leuke aankoopjes!

 • Reply
  Bertine
  11/11/2013 at 20:48

  die kettingen van primark zijn mooi!!

 • Reply
  Judith
  11/12/2013 at 11:51

  Wat heb je mooie items gekocht. Ik ga met de kerst naar Londen en kan nu al niet meer wachten! XO

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  11/12/2013 at 14:18

  Vooral de linker statement ketting vind ik erg mooi! Morgen komt mijn fashion wishlist online en een van de items van jouw artikel komt daar ook in terug ^^

 • Reply
  Esmée
  11/12/2013 at 16:24

  Wat een prachtige items! Ik ga als het goed is in de meivakantie naar Londen, ik wil dat al zo lang. x

 • Reply
  Sanne
  11/12/2013 at 22:25

  Prachtige highlighter van MUA!

 • Reply
  Vanessa
  11/12/2013 at 23:16

  Wonderful post…I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

 • Reply
  Saskia
  11/13/2013 at 15:19

  Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg! Ik vind vooral je fashion items onwijs leuk!

 • Reply
  Kimberley
  11/13/2013 at 19:26

  Wat een toffe aankopen!

 • Reply
  Judith
  11/27/2013 at 11:55

  De kleding die je gekocht hebt is echt hartstikke leuk, zou het zelf ook zo kopen. De lakjes van Barry M zien er ook mooi uit! Veel plezier ervan.

 • Leave a Reply