In hartje Utrecht is al weer geruime tijd een nieuwe Hotspot geopend. Stan&Co. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen! Het restaurant heeft een moderne Industrial look, veel staal en hout maar wel warm en gezellig. Ik hou hier echt van! Midden in de ruimte staat een enorme vierkante bar met daaromheen verschillende tafeltjes om aan te zitten. Alles past perfect bij elkaar en aan elk detail is veel aandacht geschonken. Qua uitstraling is het zeker een van de hipste tenten van Utrecht!

stan&co-6

stan&co-7

Helemaal achter in de zaak is de grote open keuken. Het is eigenlijk best een groot restaurant maar door de indeling voelt het toch intiem en gezellig.

stan&co-2

stan&co-1

Ik bestelde een aantal kleine borrelhapjes waaronder Flatbread met Serranoham en Caprese spiesjes. Ze waren heerlijk! Wel moet ik er bij zeggen dat ik Stan nogal een prijzige vent vind. Voor een borrelhapje betaal je al snel zo’n €6 euro, en dat terwijl er maar 2 stuks op je bord liggen!

stan&co-3

Maar… en dat is goed nieuws. Stan&Co heeft per 22 november een nieuwe kaart. Ik heb even gekeken en volgens mij zijn de prijzen wat aangepast en is er ruimere keuze. Daarnaast waren de hoofdgerechten wel altijd al een prima prijs, het zijn enkel de borrelhapjes waarvoor je wat meer betaald. Goed, genoeg over de prijzen want er zijn belangrijkere dingen. Zo is de bediening namelijk erg fijn. We werden snel geholpen en hadden ook vlug ons eten op tafel staan.

stan&co-4

stan&co-5

De kaart staat vol met gerechtjes die ik nog een keer wil proberen dus ik schuif zeker nog een keertje aan bij Stan. Mocht je dus een leuk en modern tentje zoeken in Utrecht, neem dan zeker eens een kijkje!

Je vind Stan&Co aan de Ganzenmarkt, net achter het Gemeentehuis.

www.stan-co.nl

handtekening


Follow on Bloglovin

4 COMMENTS
 • Chinouk

  Oh dat ziet er echt heerlijk uit zeg! Ik kom niet zo vaak in Utrecht, maar ik zou het leuk vinden om eens een bezoekje te brengen met vriendlief hihi. Leuk!

 • Lies

  Ik vind het er wel heel erg mooi uitzien en ook het eten ziet er goed uit. Ik ga het zeker onthouden voor als ik een keer in Utrecht kom.

 • Sara

  Mmm heerlijk, en het ziet er heel mooi uit!

 • Maria Antoinette

  Oh! Die eerste foto! Ik krijg er helemaal trek van 🙂

  Liefs,

  Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.