Het is maandag en ik heb gewoon vakantie woohoo! Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen voor het eten van morgen en al helemaal in de kerst stemming. Afgelopen week bestond echter nog uit veel werken. Gelukkig ook met tijd voor gezelligheid natuurlijk! Kijk je mee?

photo 3

Maandag begon met een dagje werken in Utrecht. Tijdens de lunch liepen we even wat leuke woonwinkeltjes binnen. Ik ben verliefd geworden op deze kistjes! Beetje jammer alleen dat ze per stuk zo’n €130,- kosten… zo leuk vind ik ze nou ook weer niet ;).

dreamdaily_dairy1
We lunchte bij de Rechtbank, enkele weken terug waren we hier ook en ze hebben de heerlijkste pompoensoep! Nu dus terug voor een 2e kom!

Ook dinsdag bestond uit veel werken. We hebben een aantal projecten lopen en wilde zo veel mogelijk afronden voor de vakantie. Even door bikkelen dus! Met als lunch Julia’s kwam dat helemaal goed. Ik heb het zo druk gehad dat ik schijnbaar geen enkele foto heb gemaakt die dag!

dreamdaily_diary

Woensdag was mijn vrije dag. Ik kletste gezellig bij met mijn vriendinnetje Anouk en ‘s avonds had ik het huis voor mezelf. Dus, vroeg richting bed en mijn enorme Youtube lijst afkijken. Ik volg niet eens zoveel mensen via Youtube maar nu iedereen aan Vlogmas doet stroomt mijn Watch later toch flink over. Heerlijk!

photo 1

Donderdag weer een dagje werken in Amsterdam. We eten meestal bij Van Rijn maar we besloten dit keer eens wat anders te proberen. De keuze viel op een klein tentje aan het Rembrantplein.

photo 2

Het eten was prima maar niet heel speciaal.

photo 4

photo 5

En toen was het eindelijk vrijdag! Het laatste dagje voor mijn vakantie. Wederom uit lunchen geweest. Schandalig veel deze week! Daarna was het tijd voor de kerstborrel. Na een paar uurtjes te hebben doorgebracht in de Stairway was het tijd voor een hapje eten. Helaas kreeg ik last van mijn buik, dat in combinatie met een enorm druk restaurant was niet zo’n goed plan. Geen eten voor mij dus en een beetje een jammer begin van mijn vakantie.

dreamdaily_diary6

Eenmaal thuis kroop ik met een dekentje op de bank, Luxor kwam er gezellig bijliggen. De volgende dag was alles weer goed hoor ?

dreamdaily_diary7

Zaterdag was boodschappen dag. Dinsdagavond ga ik koken voor mijn vriendje, moeder, broer en schoonzus en dat betekent een grote boodschappenlijst. Aan het einde van de dag plofte Joel en ik dan ook uitgeteld op de bank met een warme choco. Even opwarmen!

dreamdaily-diary8

‘s Avonds aten we verse pizza, het receptje heb je vorige week hier kunnen lezen. Dit keer hadden we er salami en kruidenboter op gedaan. Heel lekker!

dreamdaily_diary5

Zondag was het tijd voor een filmpje…. En schijnbaar waren we niet de enige met die gedachte ;). Wat was het druk! Gelukkig ging het merendeel naar de Hobbit of The Hunger Games dus wij zaten goed. We gingen naar 46 Ronin, een film over de Japanse Samoerai. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ik was een beetje bang voor alleen film met alleen maar vechten maar dat is totaal niet het geval. Er zit een goede storyline in en ik was blij verrast.

Een drukke en leuke week! Komende week staat natuurlijk helemaal in het teken van Kerst. Eerst bij mij thuis,.samen met lief, mijn mams, broer en schoonzus vieren we het op kerstavond. Dinsdag komen ze tegen de middag mijn kant op. Tijd voor veel eten, kletsen en cadeautjes. Ik kan niet wachten!

Na een brunch op woensdag gaan we naar de familie van Joel en herhalen we daar alles hahaha. De dag na kerst duik ik natuurlijk de stad in opzoek naar leuke sale items, en vrijdag bezoeken we Dierentuin Amersfoort tijdens de speciale Winteravonden. Allemaal leuke dingen, dus laat die week maar komen!

Iedereen een hele fijne kerst gewenst!!
Hebben jullie nog leuke plannen?

handtekening


Follow on Bloglovin

9 REACTIES
 • Saskia

  Wat een leuke foto’s, lekker zo vaak uit lunchen haha :)!
  Heel veel plezier deze week & alvast een hele fijne kerst!

 • Anneleen

  Hele leuke foto’s!
  Je kerstweek klinkt inderdaad heel erg druk! Maar dat is net gezellig met kerst! 🙂
  Hier jammer genoeg veel werk voor school… Mijn papers moeten eind deze week af, dus even doorbijten nu… Nu ja dat is het lot van een student eh! 😉 Eens afgestudeerd, kan ik misschien ook eens van kerst genieten op een gezellig drukke manier :d

 • Manon

  Leuke foto’s heb je gemaakt, super leuke week heb je gehad.

 • De Dotties

  Aww dat katje is zo cute! Leuke foto’s!

 • Maaike Foks

  He jakkes zeg, sterkte met je papers! Ik hoop dat je er tussendoor toch een beetje kan genieten van de kerst 😉
  X

 • Maaike Foks

  Dankje, jij ook!
  X

 • fashionadvies

  hele leuke foto’s 😉 47 ronin willen me vriend en ik ook nog zien de bios lijkt ons echt een goeie film,

 • Rosanne

  Leuke foto’s! Die kistjes zijn inderdaad echt heel erg leuk.
  liefs

 • Babs

  Hoi, leuke foto’s! Die koffers, wat duur. Maar wel prachtig. Wat een snoezig katje, en die foto van de chocolade melk… ik zet die snel op mijn boodschappenlijstje.
  Met de kerst gaan we naar mijn schoonouders en hoop op tweede kerstdag naar de film te gaan in Ede. Daar is de Bioscoop erg mooi, en leuk, er wordt altijd aan het begin van de film een korte beschrijving gegeven van iemand die daar werkt, heel apart.
  Jij ook hele fijne dagen gewenst en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.