Lifestyle Personal

Een schop onder je kont

Misschien een wat rare titel voor een blogpost maar ik hoop dat ik je hierdoor nieuwsgierig heb gemaakt! Vorige week nam ik het jubileum nummer van Glamour mee naar huis. Het is alweer de 100ste editie in Nederland! Glamour lees ik al sinds het begin dus dat zou dan betekenen dat ik er ook echt 100 heb gelezen. Wow! Ik hou van de compacte vorm, de leuke editorials en de goede combi tussen mode en beauty.

generationglamour_dreamdaily (13 of 7)

Deze 100ste editie staat helemaal in het teken van Powervrouwen, ofwel Generation Glamour. In dit nummer vind je interviews met 100 van Nederlands meest succesvolste, inspirerende en creatiefste vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan sporters, zakenvrouwen, bloggers ect.

generationglamour_dreamdaily (11 of 7)

generationglamour_dreamdaily (12 of 7)

Al deze vrouwen vertellen stuk voor stuk hoe ze in het leven staan en hoe zij hun weg naar de top hebben gevonden. Ik vond het zo inspirerend om te lezen! Je krijgt echt gelijk zin om al je dromen waar te maken. Vandaar ook de schop onder je kont. Als al deze vrouwen hun dromen om kunnen zetten in werkelijkheid dan moeten wij dat toch ook kunnen ?

Just do it!

generationglamour_dreamdaily (8 of 7)

generationglamour_dreamdaily (10 of 7)

Naast de geweldige fotoserie in het blad kan je door middel van je smartphone ook een kijkje nemen achter de schermen van de shoots. Je download de app Layar en houd hem boven de cover. Ik loop vast enorm achter hierin hoor maar ik had het nog nooit gezien. Ik had er wel vaker over gelezen maar ik dacht dat je gewoon zou worden doorgelinkt naar een website, niks is minder waar. Je ziet het filmpje echt OP de cover. Zo tof!

Kan je dus nog wel een dosis inspiratie gebruiken en heb je net als ik soms een schop onder je kont nodig? Dan zou ik zeker deze maand de Glamour in huis halen!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Josianne
  01/22/2014 at 07:28

  Hmmm, ik zat al te twijfelen om hem te kopen, maar misschien moet ik het maar gewoon doen haha. Een schop onder m’n kont en wat inspiratie kan ik wel gebruiken ja.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  01/22/2014 at 13:45

  Ik twijfel om te kopen maar lijkt mij wel en goed een goed item! liefs, x

 • Reply
  Tess Evea
  01/22/2014 at 16:12

  Goed artikel, lijkt me een fijne editie.

 • Reply
  Esmée
  01/22/2014 at 18:21

  Het tijdschrift ziet er mooi uit! Ik vind het ook zo gaaf dat je tegenwoordig met je mobiel extra’s kunt bekijken. (:

 • Reply
  Cindy
  01/22/2014 at 18:41

  Ik heb m ook gekocht, ik heb er twee keer een abonnement op gehad, maar voor zo eens te kopen vind ik m nog wel leuk.

 • Reply
  Wanda
  01/22/2014 at 20:35

  Ik ken het hele tijdschrift niet maar zal hem in ieder geval dit weekend eens door gaan bladeren in de winkel want die schop onder mijn kont kan ik zeker wel gebruiken, dus alle tips in die richting zijn welkom!

 • Reply
  Eva
  01/22/2014 at 20:49

  Ik ga hem ook even halen. Heb er een paar jaar geleden ook een abonnement op gehad. xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 • Reply
  Marjolein
  01/23/2014 at 14:50

  Leuk!! Ik moet vanmiddag toch nog langs het winkelcentrum, dus dan neem ik hem mee!! x

 • Reply
  Merel
  01/25/2014 at 20:30

  Ik wacht even tot leuke cadeautjes bij je abonnement, maar dan wil ik de Glamour ook wel ;). Ik ga altijd heeeelemaal stuk om de Hé het is oké pagina, hahahha.

 • Leave a Reply