Afgelopen woensdag zag ik op Serena’s blog haar nieuwste TAG. Over Instagram! Ik was meteen enthousiast dus ik neem hem graag van haar over. Instagram is de social media die ik het meest gebruik. Dagelijks post ik foto’s en bekijk ik meerdere malen per dag m’n feed.
Daarnaast heb ik ook een webshop voor het printen van al deze kiekjes dus volgens mij kan ik rustig zeggen dat ik Instagram verslaafd ben! Lees je mee naar mij antwoorden op de 12 vragen van Serena?


1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
Mijn Instagram naam is Dreamdaily_nl. Hetzelfde als mijn twitter en mijn blognaam. Ik wilde graag eenheid in al mijn accounts.

2. Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Dat is heel verschillend! Op dagen dat ik op stap ben, of op vakantie post ik een hele hoop en fotografeer ik de hele dag. Maar er zijn ook dagen waarop ik geen een foto upload. Bijvoorbeeld als ik op vrijdag thuis werk, meer dan mijn laptop zie ik dan eigenlijk niet die dag.

3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.

4d0a369ac3d511e2a9ce22000a9e02ef_7

Wat een lastige vraag! Ik zit momenteel op de 1329 foto’s dus dit was even zoeken maar ik heb voor bovenstaande foto gekozen. Ten eerste vind ik mezelf er niet verschrikkelijk op staan ( niet geheel onbelangrijk ), ten tweede is het een foto samen met m’n lief, in Londen, tijdens de vakantie, in het zonnetje, na het ontmoeten van een lieve oude Engelse dame. Dat lijken me voldoende redenen om deze mijn meest favoriete foto ooit te maken toch?

4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.

6b4b9dc23c6d11e38f4222000ab5bca1_8

Haha, nou dat is deze! Luxor’s voeten… en ja ze zijn ook heel erg schattig toch?

19a684b6477e11e3b8660e09ee4ff8a7_8

5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Er zijn een 3tal apps waar ik telkens weer bij terug kom. Ik probeer er een hoop maar deze 3 zijn mijn favorieten. Als eerst Whitagram om foto’s te plaatsen die ik in zn geheel wil laten zien. Soms is het gewoon zo zonde om ze vierkant bij te snijden! Vanuit whitagram kan je ze gemakkelijk uploaden op Instagram. Daarnaast gebruik ik soms InstapicFrames, een app voor eenvoudige collage’s, ook vanuit deze kan je weer gemakkelijk naar Instagram. Last but not least is VSCOcam, deze gebruik ik vaak in combi met whitagram. VSCOcam is een foto bewerk app, net als bij Instagram kan je filters toepassen. Ik hou van hun filters en vind ze soms gewoon beter bij de foto passen dan de standaard Instagram filters.

84120310295c11e3bf1522000aaa04b7_7

6. Welke celebrities volg je?
Poeh best wel een hoop! Dus ik noem even mijn favorieten, Alle Kardashian Dames, Jamie Oliver, Danielle en Kevin Jonas ( Ik heb helemaal niks met de Jonas Brothers maar ik hou van Married to Jonas ! ) Daarnaast volg ik een hele veel bloggers en youtubbers, een hoop van hun zijn eigenlijk ook een beetje celebrities toch?

7. Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Deze moest ik even opzoeken want ik heb geen flauw idee hoe die dingen allemaal heten. Maar ik gebruik eigenlijk standaard een van de volgende 3, Amaro, Mayfair of Valencia.

8. Welke hashtags gebruik je het meest?
Hmm hier ben ik niet zo goed in. Ik heb eigenlijk nooit #tags bij mijn foto’s. Slecht he! Ik moet hier echt meer op gaan letten. Welke hashtags gebruiken jullie vaak?

9. Laat je laatste Instavideo zien.

Hoe kan het ook anders? Ik maak weinig Instagam video’s maar tijdens Oud&Nieuw moest ik, net als vele andere, toch wel even het vuurwerk vastleggen!

e6a74d543be111e3a66122000aeb3e6e_8

10. Welke dierenaccounts volg je?
Ik volg er maar 2. Dat is als eerst de pug van blogster Tess van Daelen, ItsChubster. Zo schattig! En daarnaast Samhaseyebrows. Een kat met, ja je raad het al, wenkbrauwen.

11. Welke (grote) bedrijven volg je?
Harrods, Grazia, Mooi_PR en de Bijenkorf. Eigenlijk maar weinig he? Er zijn maar weinig bedrijven waarvan ik vind dat ze een goede en interessante Instagram bijhouden.

12. Heb je veel familieleden op Instagram?
Geen een.. Naja ik volg Joel natuurlijk maar hij post bijna nooit wat.

Zo dat was hem! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar mijn Instagram? Je kan me hier volgen. Laat ook vooral je eigen account achter in de comments, dan kom ik zeker een kijkje nemen!

handtekening
Follow on Bloglovin

12 REACTIES
 • Josianne

  Wat een leuke vragen! En die foto met die pootjes is inderdaad heel schattig 🙂

 • Brittany

  Leuke tag! Deze kon ik nog niet!
  Liefs, Brittany

 • Jorinda

  Leuk bericht =D , erg leuk geschreven!

 • Cindy

  Wat een leuke TAG, die kende ik nog niet. Schattige foto met die poezenpootjes!

 • Babs

  Leuke foto’s! Eigenlijk doe ik alleen wat op Instagram als ik in de auto zit… ik rijd dan natuurlijk niet, hahaha… dat vind ik echt een relaxmomentje. Goh, ik ga ook eens kijken welke foto de meeste likes heeft bij mij, ik heb eigenlijk geen idee…ik ga eens kijken!

 • Maris

  Wat een superleuke tag! Die kat met de wenkbrauwen is prachtig, mooi beestje! Vind je het goed als ik de tag overneem? Instagram is echt mijn favoriete app ook, haha!
  liefs

 • Manon

  Wat een lieve kattenvoetjes zeg, so fluffyyyyy <3

 • Wanda

  Deze had ik idd nog niet voorbij zien komen! Instagram is idd een verslavende bezigheid, maar ik vergeet ook vaak foto’s te maken met mijn telefoon, dat zou ik echt vaker moeten gaan doen…

 • Maaike Foks

  Ja tuurlijk! Het is niet mijn TAG hoor maar van Serena en zij gaf aan dat iedereen hem mag gebruiken 🙂

  X

 • Mayara

  Leuke tag en leuk beantwoord, die foto samen met jou vriend is inderdaad heel mooi. Ik ga je gelijk volgen op Instagram.

 • Barbara

  Ohh die kattenvoetjes en erg leuk om te weten welke apps je gebruikt om je foto’s te bewerken! Hele leuke tag, nog niet eerder gelezen, ga ‘m denk ik ook overnemen!

 • Helen

  Oh super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.