Lifestyle Personal

My December Loves

December is voorbij en wat is er leuker dan even terug te kijken naar afgelopen maand? Je vind maandelijks op Dreamdaily mijn Loves. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogpost is mij het meeste bijgebleven?

My 10 favoriete momenten

Fotor0105154031

• Met stipt op nummer 1 natuurlijk de Kerstdagen. Wat was het weer gezellig en wat hebben we heerlijk gegeten!

• Het moment vlak voor de vakantie toen Joel werd gebeld dat hij is aangenomen bij zijn nieuwe baan. Wat een opluchting ging er toen door mij heen zeg.

• Appelflappen! Ik heb me dit jaar ingehouden en er maar een paar gegeten maar wat zijn die dingen toch lekker.

• Opruimen, out with the old and in with the new. Ik heb echt grote schoonmaak gehouden en heel veel weg gegooid. Dat voelt soms zo lekker!

• Ons bezoekje aan Dierenpark Amersfoort.

• Sinterkerst vieren met al onze vrienden. Het lijkt al weer eeuwen geleden maar het was toch echt deze maand!

• Sale shoppen! Vroeger vond ik nooit leuke dingetjes in de sale maar de afgelopen seizoenen heb ik telkens mazzel. Zo fijn om iets wat je al lang wilde hebben te kunnen afrekenen met 50% korting.

• Lychees, die stekelige kleine rode vruchten. Hoe kan het toch dat je dingen die je zo lekker vind gewoon vergeet? Ik had ze jaren niet gegeten maar ze zijn zo lekker.

• Schaatsen op Oudjaarsdag.

Beauty Loves

Fotor010515386

Dit was deze maand wel erg makkelijk. Mijn Chanel palette heb ik sinds ik hem heb elke dag gebruikt. I love it!

Blog Loves

December was echt de maand van de nieuwe blogs. Ik heb zoveel leuke nieuwe blogs gevonden! Bijvoorbeeld deze van Liza. Ze is 24 en woont in een klein dorpje in Engeland. Ze schrijft over beauty en fashion. Naast een beauty is ze ook een mummy en heeft ze sinds kort ook nog een andere blog Glambambini, waar ze al haar ervaringen als moeder deelt.

Ook in Nederland viel er nog een hoop voor mij te ontdekken en kwam ik terrecht op de blog van Femke, Younique. Geen idee hoe het kan dat ik deze leuke blogster niet eerder kende dus ik heb een hoop in te halen. Haar onderwerpen zijn super divers, zo vind je recepten maar ook blogs over Hollywood’s finest.

Watch Loves

Fotor0105152921

Tijdens de vakantie heb ik de tijd gehad een flink aantal series te kijken. Made in Chelsea volg ik al sinds het begin en binnen een dag was ik door het laatste seizoen heen. Ik hou van die serie! Het is het beste te beschrijven als een soort van The Hills maar in plaats van LA speelt het zich af in Londen. Het is echt een soort quilty pleasure.

Daarnaast keek ik de serie The Bridge, de originele versie. De Deense en Noorse politie werken samen aan een moordzaak. Al snel blijkt het niet om zo maar een moord te gaan en begint een grote zoektocht naar de dader. Een hele spannende serie met een verassend einde.

Read Loves

Fotor0105153236

Na het zien van dit filmpje van Fleur de Force over de Divergent reeks begon ik al snel aan boek 1. Daarna ben ik niet meer gestopt en in december heb ik alle 3 de boeken verslonden. Wat een heerlijke serie! Als je houd van de Hunger Games achtige boeken dat past deze serie helemaal in je straatje.

Bol.com schrijft over het eerste boek:

” De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf zuilen die elk staan voor een bepaalde waarde: eerlijkheid, onbaatzuchtigheid, dapperheid, perfectie en intelligentie. Ieder jaar weer moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke zuil zij de rest van hun leven willen horen. Tijdens de brute ontgroening moet Tris bepalen wie haar werkelijke vrienden zijn. Ook heeft Tris een geheim dat ze voor iedereen verborgen moet houden. „

Na het lezen van het eerste boek kwam ik er al snel achter dat deze al verfilmt is! Vanaf Maart draait de film in de bios. Ik kan niet wachten!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sas
  01/08/2014 at 07:56

  Wat een leuk overzichtje!

 • Reply
  Saskia
  01/08/2014 at 13:19

  Lychees zijn indd zo lekker! Dat palette van chanel is geweldig mooi!!

 • Reply
  Jana
  01/08/2014 at 14:46

  En nu gaan we made in chelsea eens opzoeken en bekijken ! Ik hou van the hills dus misschien is dit ook wel iets 😀 x

 • Reply
  Jhemyla
  01/08/2014 at 20:03

  Ik mis de Kerstdagen nu al hihi. Is altijd zo gezellig.

 • Reply
  Bee
  01/08/2014 at 20:18

  Chanel palette *zucht*

 • Reply
  Amy
  01/08/2014 at 21:30

  het chanel palette is prachtig ♥

 • Reply
  Wanda
  01/10/2014 at 20:09

  Leuk gedaan zo! Lychees zijn inderdaad erg lekker, maar wel alweer een tijdje geleden dat ik ze heb gehad…

 • Reply
  Michelle
  01/10/2014 at 20:42

  Leuk artikel! En wat een leuke blogs, ik kende ze nog niet 😉 En lychees heb ik nog nooit gegeten volgens mij haha, ben wel erg benieuwd ernaar! xx

 • Leave a Reply