De eerste week van januari zit er weer op. Het gelukkig nieuwjaar wensen is voorbij en de feestdagen lijken al weer eeuwen geleden. Het was een pittig weekje. De eerste week dat de wekker elke dag om half 6 ging ( auch! ) en m’n lief en ik weer moesten wennen aan een nieuw ritme. Gelukkig was het ook een hele leuk week met o.a. Joel’s verjaardag. Kijk je mee?

photo 1

De maandag begon met werken! Ook dat was wel weer even wennen hoor! Ik heb altijd een beetje last van de after Christmas dip maar ik besloot er niet aan toe te geven. Wat nou, meest depressieve maandag van het jaar? Gewoon lekker aan het werk! We hebben geluncht bij Oudean in hartje Utrecht, de huiskat genoot samen met mij van m’n Caesar Salade. Hij vond hem duidelijk lekkerder dan ik ;).

Dinsdag maakte ik geen enkele foto maar het was wel een leuke dag op het werk. Printstagram.nl gaat meewerken aan een pop-up shop in hartje Hilversum. Daar zijn dan onze producten te bewonderen en kan je direct bestellen! Enorm leuk dus we zijn al druk aan het voorbereiden.

photo 2

Woensdag was mijn vrije dag. Ik had een hele hoop plannen maar er is niks van gekomen. Ik was zo lui! Naast wat dingen in huis heb ik eigenlijk weinig uitgespookt en lekker op de bank gehangen. Als lunch maakte ik deze crackers met pesto, oude kaas en gedroogde tomaatjes, yum!

’s Middags was Cleo opeens gek geworden en kwam ze zomaar op schoot liggen. Onze katten zijn schatjes maar als ze iets ( helaas ) niet doen dan is het dit wel. Ik genoot er dus maar even van!

photo 3

photo 4

Op woensdag vind ik het altijd leuk om nieuwe receptjes te proberen. Ik heb dan rustig de tijd om boodschappen te doen en te koken. Dit keer probeerde ik de Pasta met Pesto en gegrilde tomaatjes. Een receptje wat momenteel bij de AH ligt. Makkelijk en heel lekker!

photo 5

Deze quote las ik afgelopen week en is zo waar! Ik laat een hoop aan me voorbij gaan door angst. Zo zonde! Ik ben vast besloten dat in 2014 minder te gaan doen..

photo kopie

Deze droogshampoo nam ik mee vanuit Londen en I love it! De droogshampoo is onzichtbaar dus je hoeft niet bang te zijn voor de witte waas. Daarnaast ruikt ie naar de bekende Dove geur. Helaas is ie nog niet te koop in NL.. Op mijn volgende tripje moet ik dus echt wat meer gaan inslaan.

photo

Donderdag = Starbucks werkdag! Werken met een beker vol vers fruit en een mango smoothie.

photo 1 kopie

Vrijdag was wederom een werkdag maar dit keer lekker thuis. ’s Middags kwam er een leuk pakketje van L’oreal. Ik heb een van hun Hairchalks gewonnen! Ik ben enorm benieuwd, het is eenvoudige kleuring die tot twee wassingen blijft zitten. Ze beloven dat hij zelfs op donker haar kleurt. Ik ga het uiteraard testen en het resultaat zie je binnenkort terug op Dreamdaily.

photo 2 kopie

Zaterdag was ik al vroeg wakker en keek ik een aantal Youtube filmpjes op m’n t.v. Ik wist helemaal niet dat dat kon!

photo 3 kopie

Na een rustig ochtendje maakte ik het huis en mezelf aan kant. Het was tijd om m’n lief z’n verjaardag te vieren!

photo 4 kopie

photo 5

We begonnen met een etentje met z’n ouders, mijn mams, broer en schoonzusje. Gezellig! We aten pasta met spinazie saus en Coburg ham. Een van onze favoriete pasta recepten. Als het kon aten we elke dag pasta ;).

Na het eten druppelde de rest van het bezoek binnen en hadden we een super gezellig avond! Heerlijk geklets met iedereen en Joel is verwend met leuke cadeautjes.

90415b6c7b9711e3ad5d0e2e7023c709_8

Gister was het echt Joel’s verjaardag. Het plan was om naar Amsterdam te gaan, een filmpje te pakken en lekker uit eten te gaan. Maar daar hadden we eigenlijk helemaal geen zin meer in! We hebben de hele dag Sherlock gekeken, wat een leuke serie. De katjes lagen heerlijk bij ons op de bank, of nou ja, meer op de verwarming eigenlijk. Ik snap niet hoe ze het volhouden!

d23dc8c87bad11e3bc1512eeac6afcf3_8

Wederom een keuze van Joel, patatjes van de snackbar onder ons! Ondanks dat we boven een snackbar wonen doen we dat eigenlijk nooit maar soms ik het wel heel lekker.

nieuwjaarswinactie_dreamdaily (1 of 1)

Volgende week maak ik in m’n My Week de winnaar bekend van m’n winactie. Je hebt dus nog een weekje om mee te doen, spannend! Bedankt voor alle leuke reacties, ik ben blij dat jullie het een leuke setje vinden! Mocht je nog mee willen doen klik dan even op de foto voor meer info.

Komende week ga ik naar Zwolle voor een meeting, werk ik veel en voor de rest heb ik nog geen idee! Gaan jullie nog wat leuks doen deze week?

handtekening
Follow on Bloglovin

9 REACTIES
 • Josianne

  Haha, mijn katten liggen ook altijd op de verwarming, lijkt me dus echt niet lekker liggen!

 • Manon

  Een week met alleen maar lekker eten hahaha. Wij hebben zo’ hangmatje aan de verwarming hangen en daar liggen mijn katten ook altijd in!

 • Jana

  Leuke foto’s! Die pastas zien er erg lekker uit !x

 • Eva

  Wat een leuke en lekkere foto’s! xx
  http://www.creativityandchocolate.com

 • vintagirie

  Wat een heerlijke week! Wel jammer dat jullie kat niet bij je komt liggen, want dat is juist zo leuk. Ik heb een hondje en die vindt het heerlijk om bij me te liggen.

 • Emily

  Leuk overzicht! Die pasta lijkt me echt heerlijk!

  Doe normaal niet mee aan Liebster Awards maar dit keer wel. En jij zit er bij!
  Als je mee wil doen, de vragen staan in het nieuwste artikel 😉

  Liefs

 • fashionadvies

  wat een gezellige foto’s :D!

 • Merel

  Erg leuke foto’s, ze geven echt een goed beeld van je week! Wat is dat toch met katten en de verwarming hè, ongelofelijk, dat ze niet levend verbranden. Mijn goede voornemen is overigens ook om meer recepten uit te proberen (überhaupt om meer maaltijden te koken in plaats van restjes bij elkaar in een pan te gooien). Goed om daar een vaste dag voor te kiezen!

 • Maaike Foks

  Wat lief! Ik heb hem nu een aantal keer gehad en ga binnenkort alle vragen combineren dus hij komt zeker langs!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.