Lifestyle Personal

My week #26

Wat was afgelopen week leuk! De dagen zijn echt voorbij gevlogen. Ik bracht twee dagen door op een beurs, ging lekker uit eten en bezocht een rommelmarkt. Kijk je mee?

photo 2

Mijn maandagochtend begon vroeg, ik stond namelijk samen met joel op om half 6. Ik had nog een hoop te doen en aangezien ik op maandag pas om 11 uur begin had ik tijd zat! Om even rustig wakker te worden keek ik de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Keeping up with the Kardashians. Zo fout maar zo leuk! De rest van de ochtend werkte ik lekker door aan mijn blog tot het tijd was om naar Utrecht te gaan.

photo 1

Na onze ochtend meeting lunchte we kort bij Mammoni. Wat een leuk tentje! Ik nam een broodje parmaham met tomaten tapenade, hmmm! Het lijkt vanaf buiten erg klein maar als je even doorloopt zit er nog een ruim zithoek. Mocht je langslopen en het lijkt dus vol, loop toch even naar binnen want het i het echt waard.

Dinsdag was eigenlijk heel suf en ik maakte dan ook geen enkele foto.

photo 3

Woensdag was het tijd voor de Webwinkel Vakdagen. Twee dagen vol met lezingen, workshops en vele stands om te bezoeken. Het begon gelijk al goed want de eerste lezing was zo druk dat we op de grond moesten zitten. Gelukkig was het een leuke spreker dus we namen het voor lief.

photo 5

Na een drukke dag op de beurs schoven we aan in mijn favoriete restaurantje in Utrecht, De Markt. Omdat we zo’n trek hadden namen we anti pasti vooraf, echt een aanrader! Beetje jammer alleen dat het zo veel was dat de pizza die daar op volgde er niet meer bij paste. Ik zat zo vol! Gelukkig doen ze bij De Markt aan doggie bags dus Joel was er later die avond erg blij mee 😉

photo 4

Donderdag was het tijd voor dag twee. Weer rende we de hele dag van lezing naar lezing. Onder andere van deze meneer. Hij begon in zijn studententijd met een webshop, ondertussen heeft hij er nog zo’n 300 bij en heeft ie een omzet van 243 miljoen. Niet gek he! Het is mooi om het verhaal van zo iemand te horen. Na zo’n beurs stroom ik altijd over van de ideeën!

IMG_8579

Omdat ik woensdag had gewerkt was ik vrijdag vrij. Ik ben de hele dag druk bezig geweest in huis. Alles stoffen, stofzuigen, wassen, je kent het wel. Wat kan je daar soms toch lang mee bezig zijn zeg. Tussendoor ontving ik nog 3 keer pakketjes voor Prinstagram dus telkens als ik met m’n handen in het sop zat moest ik naar beneden rennen voor de bel. Niet heel handig en m’n huis lijkt ondertussen wel een opslagplek maar het is voor een goede doel haha! Tussen de middag nam ik wel even de tijd om uitgebreid te lunchen met deze bananen pannenkoeken, yum!

photos 4

Zaterdag gingen we even Hilversum in om opzoek te gaan naar een nieuwe bril. Ik ben verliefd geworden op een montuur van Karl Lagerfeld, zo mooi!! Binnen een paar weekjes gaan we hem bestellen, ik kan niet wachten! Daarna kon ik het niet laten om nog even bij de laatste sale restjes te gaan kijken. Ik nam een trui mee bij New Yorker, een jeans van H&M en een jumpsuit van ZARA. Die laatste is echt enorm out of my comfort zone maar hij lijkt me heerlijk voor in de zomer. Trouwens die sale mag nu van mij wel weer weg hoor! Ik hou van alle koopjes maar kan niet wachten om weer rustig rond te kijken in een normale ZARA..

photos 5

Zaterdagavond, pizza avond! We hebben de hele avond Sherlock gekeken. Seizoen 3 was nu gelukkig wel te vinden dus we konden niet langer wachten. Helaas viel ik halverwege de 2e aflevering is slaap dus ver zijn we niet gekomen.

Nu ik dit typ zijn we door seizoen 3 heen, en ik moet eerlijk zeggen dat het me wat tegen viel. Of het nou komt omdat het in het begin nog zo vernieuwend was, ik weet het niet. Ik vond de afleveringen langdradig en hield m’n aandacht er niet zo goed bij. Zijn hier meer Sherlock kijkers die dat vonden?

photo

Zondag stonden we weer vroeg op en brachten we sinds lange tijd weer eens een bezoekje aan de IJmarkthallen. Helaas vond ik dit keer helemaal niks! Dat is me nog nooit overkomen. Maargoed, ondanks dat was het toch gezellig. Joel’s ouders waren toevallig ook in Amsterdam dus samen met hun warmde we op met een kop koffie bij de Bijenkorf. Eenmaal weer thuis was het tijd voor onze favoriete bezigheid, lui op de bank hangen ;).

De komende week wordt druk! Na een rustige start hebben ik donderdag de opening van een pop-up store waar Printstagram aan meedoet in hartje Hilversum, zo spannend! Vrijdag vieren we de verjaardag van m’n beste vriendinnetje en zaterdag ga ik richting m’n broer voor een spelletjesavond. Allemaal leuke dingen dus ik heb er zin in! Ga jij nog wat leuks doen deze week?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Josianne
  01/27/2014 at 07:27

  De Ijhallen lijken me zo leuk om eens heen te gaan, misschien kijken of ik er de volgende keer heen kan!

 • Reply
  Lisa Esther
  01/27/2014 at 09:35

  Wat een leuke foto’s allemaal! 🙂 De inhalen lijken mij inderdaad ook super leuk het ziet er iniedergeval heel leuk uit en al die restaurantjes trouwens ook, haha! X

 • Reply
  Marloes
  01/27/2014 at 09:36

  Wat een leuke diary! Dat voorgerecht ziet er te lekker uit. Verder nog aanraders van restaurantjes in Utrecht? Ik ga er eind februari eten. Maar weet nog niet waar!

 • Reply
  Jess
  01/27/2014 at 10:10

  Wat een leuk overzicht. Ik blijf dol op diary’s 🙂 Het ziet eruit als een geslaagde week waarin je leuke dingen hebt ondernomen.

 • Reply
  Manon
  01/27/2014 at 10:22

  Leuke foto’s! Dat restaurantje ziet er heel gezellig uit, leuk!

 • Reply
  Jana
  01/27/2014 at 11:01

  Leuke foto’s ! x

 • Reply
  Barbara
  01/27/2014 at 14:28

  Oehh die antipasti ziet er heerlijk uit! Weer leuke foto´s en een leuk overzicht, blijft toch leuk die diaries!

  En, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! http://www.barbarakuiper.nl/blog/liebster-award/

 • Reply
  Manon
  01/27/2014 at 17:35

  Leuke foto’s !!

 • Reply
  Merel
  01/28/2014 at 20:42

  Ik ben ook zo’n debiel die om half 6 opstaat als ze pas om 11 uur weg moet en dan nog wel een half uur naar een serie gaat kijken. Niks zo lekker als uitgebreid overal de tijd voor hebben ’s ochtends. Als een uur langer slaap, maar vervolgens moet haasten heb ik een veel kutter begin van de dag! En de Markt en Mammoni zijn leuk inderdaad! Die staan ook op mijn vaste altijd-goed-om-naartoe-te-gaan lijstje!

 • Leave a Reply