Lifestyle Travel

Op vakantie met Vacanceselect

Buiten wordt het steeds kouder en wat houd je dan beter op de been dan bezig zijn met de zomervakantie? Onze vorige zomer liep op vakantievlak helaas helemaal in de soep. Tijd om het in te halen dus! Joel is druk bezig met het halen van zijn rijbewijs en dat zou betekenen dat we deze zomer er voor het eerst met de auto erop uit kunnen.

Ik ben geen autovakantie kind geweest. Wij gingen niet met de tent in de auto, hop naar Frankrijk. Mijn ervaring met autovakanties is dus echt nul. Voor een vliegvakantie boeken met een leuk hotel draai ik m’n hand niet om maar een autovakantie? Ik had even geen idee waar ik moest beginnen. Want ja, je moet natuurlijk goed kunnen parkeren, de route mag ook wel een beetje leuk zijn en de attracties die je wilt bezoeken niet te ver weg van je bestemming zijn.

Al snel kwam ik terecht op de website van Vacanceselect, Nederlands grootste specialisten op het gebied van autovakanties. Kijk! Daar hebben we wat aan. Op deze site kan je enorm veel inspiratie op doen voor jouw ideale autovakantie. Heb je, net als wij, al een duidelijk beeld wat je wilt gaan doen? Dan kan je via het uitgebreide zoekformulier binnen een paar minuten de perfecte match vinden. Heb je, net als wij, al een duidelijk beeld wat je wilt gaan doen? Dan kan je via het uitgebreide zoekformulier binnen een paar minuten de perfecte match vinden.

dreamdaily_vacanceselect3

Joel heeft vroeger wel elke zomer op de camping in Frankrijk gestaan en zijn ouders doen dit nog steeds. Het idee is dus om van de zomer een tijdje bij hun langs te gaan en Parijs & Disney te bezoeken. Ik heb er zo’n zin in! Omdat we met de auto gaan is het nemen van een camping een stuk goedkoper. Ik geef eerlijk toe, ik ben nogal een luxe paardje en met een w.c. rol in mijn hand de halve camping overlopen is dan ook niks voor mij. Opzoek dus na een stacaravan met eigen voorzieningen. Gelukkig vonden we al snel een camping op nog geen 14km van Disney. Perfect! Nu is het enkel nog wachten op Joel’s rijbewijs en dan kunnen we gaan boeken…

1532124_633668436675101_1876569280_n

Ook zin in vakantie? Momenteel heeft Vacanceselect een leuke wedstrijd lopen waarbij je een luxe vakantie kan winnen. Inclusief limo en butler! Wie wil dat nou niet? Neem een kijkje op hun Facebook en doe mee!

Ik hoop dat het allemaal gaat lukken en dat ik jullie de foto’s kan laten zien van mijn eerste autovakantie! Ga jij wel eens op pad met de auto of pak je toch liever het vliegtuig ?

sponsered

handtekening

disclaimer

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Manon
  01/31/2014 at 08:17

  Ik heb deze site wel vaak voorbij zien komen, maar wij gaan dit jaar niet weg anders had ik zeker hier even gekeken!

 • Reply
  Wanda
  01/31/2014 at 21:03

  Leuk vooruitzicht! Wij gaan meestal met de auto op vakantie en huren dan ergens een stacaravan of een huisje (wil gewoon mijn eigen badkamer…) en ons bevalt dat prima. Je ziet de omgeving langzaam veranderen, kunt stoppen wanneer je wilt en hebt de tijd aan jezelf. Onderweg leuke liedjes meezingen, beetje picknicken en vooral lekker ouwehoeren! Ja, wij houden wel van autovakanties! Dit jaar ook weer!

 • Leave a Reply