Wie mij volgt op Instagram heeft deze beauty al voorbij zien komen. Mijn eerste Yves Saint Laurent make-up item! Deze Volupté sheer candy kreeg ik als kerstcadeautje van mijn schoonzusje en ik vind hem prachtig!

yvessaintlaurent_dreamdaily (1 of 7)

yvessaintlaurent_dreamdaily (2 of 7)

De lippenstift zit in de herkenbare gouden verpakking van Yves Saint Laurent. De hoes zelf is echter zilver, anders dan de meeste YSL producten. Wel heeft ook deze lippenstift het mooie logo detail als rand rondom de huls. Sommige vinden hem misschien wat over de top but i love it! Het ziet er zo chique uit dat het haast een feestje is om hem uit m’n tas te halen 😉

yvessaintlaurent_dreamdaily (4 of 7)

De Volupté Sheer candy’s zijn een glossy achtige lippenstift. Verwacht dus geen enorme dekking als je voor een van deze kleuren gaat! Mijn keuze viel op de donkerste tint, Mouthwatering Berry. De kleur lijkt enorm heftig maar je zal zo zien dat hij op m’n lippen slechts een lichte berry kleur achterlaat.

yvessaintlaurent_dreamdaily (5 of 7)

Gek is dat de substantie wel echt voelt als lippenstift, hij plakt niet en houd het prima een aantal uur vol. Daarnaast vervaagt ie, omdat hij zo glossy is, heel natuurlijk waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een clownseffect.

yvessaintlaurent_dreamdaily (6 of 7)

yvessaintlaurent_dreamdaily (7 of 7)

Ik ben super tevreden met mijn eerste YSL product en kan niet wachten om meer van dit prachtige merk te proberen. Heeft iemand nog tips? Ik heb bijvoorbeeld een hoop goeds gehoord over hun mascara’s maar are they really worth the money?

De Yves Saint Laurent Volupté Sheer candy’s zijn er in 12 kleuren en voor €33,95 te koop bij o.a Douglas.

19 REACTIES
 • Melissa Grootjans

  Mooie kleur! Staat je goed!!

 • Eline

  Wat een pretty kleurtje, wordt er vrolijk van!

 • Saskia

  Wauw super mooi zeg! Staat je heel goed! Ik wil ook nog een lipstick van dit merk, ik wacht denk ik even tot er weer een leuke actie komt 🙂

 • Jana Vmh

  Echt een mooi product 🙂 Ik ben echt fan van die verpakking ook 🙂

 • Linda

  Hele goede keuze om voor deze kleur te gaan, hij staat je echt prachtig.
  Ik vind de glans en de kleur echt heel erg mooi. En het design, wat een beauty! 🙂
  Deze lipstick heeft mij heel erg verrast. Mooi artikel!

 • wies

  Je bent zo mooi!

  De lipstick ook trouwens (:

 • Anneleen

  Super kleurtje!
  En een hele mooie foto 🙂 Je lipstick komt er goed op uit!
  Ik heb echter zelf niets van YSL en wil daar zelf graag ookv erandering in brengen. Kan je dus jammer genoeg geen tips geven.

 • Babs

  Mooi kleurtje, mooi glansje! Ik hoop wel dat hij ook mooi/ lees lang blijft zitten. (ik eet altijd mijn lipstick in no time op, dus een heel dure koop ik niet meer zo snel ;)) Ik weet niet of de mascara wat is van YSL, voor de aankoop zou ik eerst veel reviews lezen..

 • vintagirie

  Die verpakking is werkelijk waar prachtig. En ik vind de kleur ook erg mooi.

 • Maxime

  Ik ben ook fan van de YSL volupte sheer candy lipsticks, ze zijn zo fijn!
  Het is niet bedoeld om te spammen, maar ik heb een YSL workshop gehad en daar een artikel over geschreven, wellicht heb je er iets aan bij je volgende aankoop: http://maximealexandra.nl/workshop-van-yves-saint-laurent/

  De mascara de ik gebruikte van YSL vond ik trouwens goed, maar niet erg bijzonder. Persoonlijk zou ik die niet perse aanraden.

 • Maaike Foks

  Dankje voor je tips!
  X

 • Maaike Foks

  Dankje wel!
  X

 • Maaike Foks

  Wat lief, dankje!!
  X

 • Denise

  Dat kleurtje staat je echt onwijs goed! Ik heb hem zelf ook en ben er zo blij mee haha!

 • Allissa

  Wauw mooi. Vooral voor in de zomer denk ik, als je toch een donker kleurtje wil.
  Maar ik vind denk ik voor nu een gewone lipstick, die niet sheer is, mooier!

 • Maaike Foks

  dankje!

  X

 • Maria Antoinette

  De verpakking alleen al is geweldig. Het is een prachtige naturelle lipstick, die goed bij je past meissie 🙂

  Liefs,

  Maria

 • Tessa

  Wauw! Echt heel mooi!! Ook die foto’s zien er prachtig uit. 🙂
  Liefs Tessa

 • Lisa

  Staat je heel goed deze kleur! Mooi exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.