Lifestyle

De zoektocht naar het perfecte hoesje

Al een aantal maanden ben ik de trotse bezitter van een Iphone 5s. Niet dat er iets mis was met mijn Iphone 4s, maar goed, een mens moet met zijn tijd mee gaan he ;). Ik twijfelde lang of ik over zou gaan maar de camera gaf de doorslag. Helaas had het wisselen van telefoon een groot nadeel. Mijn geliefde Marc Jacobs hoesje kon ik niet langer meer gebruiken. Tot groot geluk van mijn vriendinnetje trouwens die er nu gebruik van maakt ;). Ik moest dus opzoek naar een nieuw exemplaar!

hoesjesnl_dreamdaily (1 of 4)

Vorig jaar al had ik in de sale van H&M voor 1 euro een Iphone 5 hoesje mee genomen. Voor als het zo ver zou zijn, dan hoefde ik tenminste niet half over kop opzoek. Maar dat slappe lelijke ding was ik toch al snel zat dus de zoektocht naar een betere optie begon.

Ik rende gelijk richting Bijenkorf om een nieuw exemplaar van Mister Jacobs aan te schaffen. Maar al snel droop ik teleurgesteld af, de nieuwe hoesjes van de nieuwe lijn waren totaal niet mijn smaak… Wat nu?

Ik zette mijn zoektocht online voort en kwam al snel terecht bij hoesjes.nl. Hoesjes.nl heeft alleen al voor de Iphone 5s zo’n 600 opties. Woohhaa! Hoe ging ik daar ooit iets tussen vinden? Gelukkig viel m’n oog al snel op dit exemplaar want wat past er nou beter bij mij dan een Union Jack? Een hardcase met een vintage finish erover heen, perfect!

hoesjesnl_dreamdaily (2 of 4)

Met een paar klikken was het hoesje besteld en de volgende dag lag het pakketje al keurig op mij te wachten. Stiekem was ik wel een beetje bang voor het Ebay effect. Enkele jaren terug bestelde ik daar geregeld hoesjes maar deze plastic fantastic exemplaren hielde het nooit lang vol. Gelukkig kon mijn angst al snel overboord want de kwaliteit is top. Het hoesje is stevig, niet buigzaam en past perfect om m’n telefoon. Ik vind het alleen jammer dat het stuk van de camera iets te groot is uitgesneden. Hierdoor zie je een klein grijs streepje i.p.v enkel het witte vlak wat om je camera zit.

Toch ben ik er erg blij mee en is het goedkope hoesje van de H&M in de prullenbak verdwenen! Ik hou er van om vaak te wisselen dus mijn zoektocht is nog niet voorbij ;). Mocht iemand nog de tip hebben voor een perfect mintgroen exemplaar, let me know!

Net zo’n Engeland fan als ik? Je kan het hoesje hier bestellen voor 19,95,-.

sponsered

handtekening
Follow on Bloglovin

disclaimer

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lisa Esther
  02/16/2014 at 12:15

  Wat een leuk hoesje!!! Ik ben ook altijd op zoek naar telefoonhoesjes, ik vind het ook vooral zo leuk om ze te kopen (en een beetje te verzamelen, haha!) X

 • Reply
  Lidewij
  02/16/2014 at 12:15

  Wat een tof hoesje! Wel een beetje jammer inderdaad van het camerastukje, maar ach..dat kan gebeuren! Ik vind vooral van die schattige Japanse hoesjes leuk en die vind je echt veel op eBay 😉 gelukkig zijn die van mij van prima kwaliteit!

 • Reply
  Mattania
  02/16/2014 at 13:05

  Echt een leuk hoesje! Ik bestel al mijn hoesjes ook altijd via ebay. Kwaliteit is misschien niet altijd perfect maar het is wel lekker goedkoop! Ik ben dan toch weer iemand die z’n hoesje elke maand weer veranderd hihi ^^

 • Reply
  Anneleen
  02/16/2014 at 13:44

  Zeer leuk hoesje! 🙂
  Vooral hoesjes met vintage finish zijn top!
  En met een Union Jack kan je natuurlijk nooit was mis doen ! (:

 • Reply
  Wanda
  02/16/2014 at 14:42

  Ik heb nog gewoon een saai standaard zwart hoesje en wil ook wel wat anders maar heb nog geen idee van wat en hoe…

 • Reply
  Stephanie
  02/16/2014 at 21:05

  Leuk hoesje! 🙂

 • Reply
  Lies
  02/16/2014 at 23:19

  Heel erg leuk hoesje heb je besteld! Ik heb zelf eigenlijk nooit een hoesje om mijn telefoon, want voor de mijne zijn niet zoveel leuke hoesjes te vinden. Wel heb ik altijd een telefoonsok eromheen wat ik ook eigenlijk wel erg leuk vind staan.

 • Leave a Reply