Amsterdam Food Hotspots Lifestyle

Hotspot: Yoghurt Barn A’dam

Een tijdje terug schreef ik al over mijn liefde voor de Yoghurt Barn in Utrecht. Bijna wekelijks loop ik wel even binnen voor een loei lekker yoghurtje ;). Gelukkig hoef je nu niet perse meer een tripje naar Utrecht te plannen maar kan je ook in Amsterdam genieten van deze gezonde snack. Het heeft even geduurd maar een tijdje geleden was ik in de buurt om deze locatie te bezoeken!

yoghurtbarnamsterdam_dreamdaily (1 of 7)

yoghurtbarnamsterdam_dreamdaily (2 of 7)

yoghurtbarnamsterdam_dreamdaily (7 of 7)

yoghurtbarnamsterdam_dreamdaily (3 of 7)

De nieuwe Barn zit in hartje Pijp, in een zijstraatje van de Albert Kuip markt. Perfect dus om tijdens het shoppen even neer te ploffen voor een break.

Voor degene die de yoghurt barn nog niet kennen, het concept is simpel. Je kiest uit een van de soorten yoghurt ( hangop, magere, boeren, soja of frozen ) en daarna is er een ruime keuze aan toppings. Zo zijn er de super foods waaronder chia zaadjes en goji bessen maar ook chocolade, koekjes of fruit. Duizelt het je allemaal? Kies dan een van de complete specials. Op dit moment is mijn favoriet absoluut de winterspecials met walnoten, gedroogde appel en cranberries, pompoenpitjes en frambozensiroop (al vervang ik de bessen voor chocolade ^^ ).

yoghurtbarnamsterdam_dreamdaily (4 of 7)

yoghurtbarnamsterdam_dreamdaily (5 of 7)

Deze Barn in Amsterdam is al snel mโ€™n favoriet geworden ( sorry Utrecht! ) door de verschillende zithoekjes krijg je echt een huiskamer gevoel en is het een ideale plek om bij te kletsen, te bloggen of om gewoon even snel langs te gaan voor een yoghurt on te go!

Ken jij de Yoghurt Barn al?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Manon
  02/12/2014 at 08:20

  Aaaah, toen ik laatst met mijn zusje in Amsterdam was wilde we hier graag ontbijten. Toen kwamen we helaas in de file te staan waardoor we zo’n honger hadden toen we in Amsterdam aankwamen dat we de eerste de beste AH in zijn gedoken om iets te halen… Volgende keer moet ik hier echt heen!

 • Reply
  Marloes
  02/12/2014 at 09:44

  Als ik de volgende keer in Amsterdam ben ga ik hier zeker een kijkje nemen!

 • Reply
  Kimberly
  02/12/2014 at 09:55

  Ik vergeet er steeds heen te gaan want ik ben namelijk echt zo ontzettend benieuwd hiernaar!

 • Reply
  Tara
  02/12/2014 at 10:07

  Ziet er tof uit en klinkt lekker! Nu nog een keer in Amsterdam komen. ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Ilse
  02/12/2014 at 11:42

  Oeh, dit lijkt me lekker! Kende het nog niet maar als ik weer eens naar Utrecht of Amsterdam ga dan ga ik zeker langs!

 • Reply
  Mijke
  02/12/2014 at 12:55

  Hmm jammie dat ziet er lekker uit! En ook nog best gezond.

 • Reply
  Manon
  02/12/2014 at 13:42

  Ik ben steeds vaker in amsterdam als ik er weer ben ga ik eens een kijkje nemen

 • Reply
  Charlotte
  02/12/2014 at 17:56

  Ziet er superleuk en lekker uit!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  02/12/2014 at 18:49

  hele leuke en prachtig heldere foto’s! liefs
  en nog een hele fijne week meis! x

 • Reply
  Amy
  02/12/2014 at 19:41

  kende het niet, maar ziet er gezellig uit. gauw een keer een kijkje nemen xx

 • Reply
  Wanda
  02/12/2014 at 21:00

  Helaas zitten ze hier nog niet in het noorden want het lijkt me echt super, ben gek op yoghurt dus het zou echt iets voor mij zijn…

 • Reply
  Rosanne
  02/12/2014 at 21:18

  Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar ziet er heel leuk uit!
  Leuke post!
  liefs x

 • Reply
  Marije - BakingBeautyNL
  02/12/2014 at 22:52

  Hallo, hallo ๐Ÿ™‚ Zoals ik eerder wellicht al zei vind ik je blog heel erg leuk. Ik wil je dan ook graag nomineren voor de Liebster Award! HURRAAAY! Morgen schrijf ik er een blogpost over en hierin staat meer informatie. Kijk morgen dus vooral even op mijn site voor het hoe en wat rondom een Liebster Award ๐Ÿ™‚ .(En daarin staat ook waarom ik je heb genomineerd!)

 • Reply
  Lisa Esther
  02/16/2014 at 12:16

  Wat ziet dat er super schattig uit zeg!! Ik vind het zo jammer dat er in mijn stad niet zulke leuke plekjes zijn!! X

 • Leave a Reply