De eerste maand van 2014 zit er al weer op. Wat gaat dat toch snel he! En wat is er leuker dan even terug te kijken naar afgelopen tijd? Je vind maandelijks op Dreamdaily mijn Loves. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven?

My 10 favoriete momenten

Fotor0203195930

• De perfecte biker boots vinden met enorm veel korting ( en al mijn andere sale aankoopjes…)

• Praten over onze volgende vakantie, die we nu toch echt snel gaan boeken. Londen, here we come!

• De opening van de pop-up shop waar Printstagram.nl aan mee doet.

• Het moment dat Joel officieel door zijn proeftijd heen was.

• De heerlijke etentjes die ik in Januari heb gehad.

• Keeping up with the kardashians seizoen 9!

• Yoghurtjes van de Yoghurt Barn.

• Het krijgen van mijn eerste Persuitnodiging, spannend!

• Het vieren van Joels’ verjaardag en het vieren van de verjaardag van m’n beste vriendinnetje.

• Helemaal geïnspireerd raken bij de Web Winkel Vakdagen.

Beauty Loves

Fotor0202173832

Er is maar een product waar ik deze maand echt niet zonder kon en dat is m’n YSL lipstick ( je kan hier de review lezen ). Hij is zo gemakkelijk draagbaar en perfect voor de winter.

Blog Loves

Afgelopen maand hebben we er allemaal krapjes bijgezeten ( toch? ) en ik ben blij dat we payday weer hebben gehad. Lily Pebbles heeft mij in deze maand bijgestaan met haar No Money Month. De hele maand heeft ze enkel over budget producten geblogt en zo veel fijne nieuwe, en betaalbare producten ontdekt.

Dat leuke bloggers niet ver weg hoeven zijn bewijst Josianne. We zijn stadsgenootjes en ik geniet elke dag van haar blog. Je vind op Itsalovelyday posts over lifestyle, hardlopen en fashion ( ze werkt momenteel bij O my bag, hoe tof is dat! ) en nog een hoop meer. Neem absoluut even een kijkje want ze schrijft enorm leuk!

Watch Loves

Fotor0202173654

Met stipt op een is dat in januari, Sherlock geweest. M’n vriend en ik waren nog niet bekend met de serie maar toen we eenmaal begonnen konden we niet meer stoppen. Vooral serie 1 & 2 waren zo goed! Als je houdt van detective series met een beetje gekke humor dan raad ik hem zeker aan! Daarnaast heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten tijdens het kijken van The Fall. Wederom een Engelse detective serie van 5 afleveringen ( een beetje zoals Broadchurch ). Zo spannend!

Read Loves

Fotor0202202738

Een van mijn goede voornemens voor dit jaar was meer lezen. Ik kan niet zeggen dat ik een vliegende start heb gemaakt maar ben wel weer begonnen in een nieuw boek. De Silent Tide van Rachel Hore. Ik ben nog niet eens halverwege dus veel over de inhoud kan ik nog niet zeggen maar ik hou van de schrijfstijl van Rachel. Je zit binnen no time helemaal in het verhaal.

Bol.com schrijft over het boek:

Op een koude dag in 1948 komt de negentienjarige Isabel Barber aan in haar tantes huis in Earl’s Court. Ze vindt een baan bij een uitgeverij, maar als ze met een van haar auteurs, de jonge Hugh Morton, niet alleen een professionele maar ook een passionele relatie krijgt, dreigen haar toekomstplannen én haar leven in gevaar te komen. Zestig jaar later krijgt Emily, een jonge redacteur, de opdracht een biografie over de bekende schrijver Hugh Morton af te ronden. Tijdens het onderzoek voor dit boek stuit Emily op de geheime geschiedenis van Isabel, die vreemde gelijkenissen vertoont met Emily’s eigen omstandigheden en die Mortons weduwe Jacqueline liever verborgen wil houden…

handtekening
Follow on Bloglovin

6 COMMENTS
 • Charlotte

  Hee, wat een leuke blog! Leuk artikel, die laarsjes zijn leuk en wauw, de YSL lipstick is echt prachtig. Jij gaat morgen ook naar HEMA las ik? Gezellig! 🙂

 • Manon

  Leuk lijstje 😀 Vooral je tien leukste momenten!

 • Eva

  Wat een leuke post en ik ga zeker even kijken op die site van Lily Pebbles 🙂 xx
  http://www.creativityandchocolate.com

 • Manon

  leuk lijstje!

 • Naomi

  Wat super leuke favorieten!
  Ik heb je getagd in een Liebster Award.
  http://starduck-s.blogspot.nl/2014/02/tag-liebster-award.html
  xxx

 • Maaike Foks

  Dankje!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.