In Nederland hebben we Fashionista’s Blogazine, in Engeland is daar Blogosphere Magazine. Een magazine For bloggers, about bloggers. Vorige week kocht ik de eerste twee edities ( ondertussen is ook de derde editie met Fleur de Force op de cover uit! ) en ik ben enorm enthousiast!

blogospheremagazine_dreamdaily (2 of 4)

Blogosphere is opgedeeld in vaste hoofdstukken, Food, Beauty, Fashion, Travel, Photography en Lifestyle. In elke editie worden hierin de leukste bloggers aan je voorgesteld. Vaak met een artikel, zo krijg je gelijk een indruk van de blog. Naast de vaste items komen er interviews voorbij en handige artikelen die je helpen om jouw eigen blog nog beter te maken!

Als ik het magazine vergelijk met Blogazine dan denk ik dat deze gericht is op een wat oudere doelgroep. Nou behoor ik, ben ik bang, ondertussen bij deze wat oudere doelgroep en ik vind het dan ook een heerlijk blad. Het is niet zo luchtig als Blogazine maar daardoor zeker niet minder leuk!

blogospheremagazine_dreamdaily (3 of 4)

Helaas kunnen we vanuit Nederland niet het geprinte magazine bestellen maar gelukkig is er ook een e-book versie! Voor maar 2 pond per stuk ( ongeveer €2,60 ) kan je het magazine op je tablet lezen. Perfect voor een lange treinreis of voor een avondje op de bank.

Ken jij Blogosphere Magazine al of ga je snel je eerste editie bestellen?

4 REACTIES
 • Manon

  Wat leuk zeg! Lijkt me een tof blad 🙂

 • Manon

  Wat leuk zeg ik ben 23 behoor ik ook al tot het oudere doelgroep? haha. Ik ga even kijken op mijn Ipad vanavond.

 • Lies

  Lijkt mij wel een erg leuk magazine om eens te lezen!

 • Wanda

  Ik had er nog niet van gehoord maar tijdschriften en dan vooral over het bloggen zijn natuurlijk altijd leuk om even door heen te bladeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.