Lifestyle

Blogosphere Magazine

In Nederland hebben we Fashionista’s Blogazine, in Engeland is daar Blogosphere Magazine. Een magazine For bloggers, about bloggers. Vorige week kocht ik de eerste twee edities ( ondertussen is ook de derde editie met Fleur de Force op de cover uit! ) en ik ben enorm enthousiast!

blogospheremagazine_dreamdaily (2 of 4)

Blogosphere is opgedeeld in vaste hoofdstukken, Food, Beauty, Fashion, Travel, Photography en Lifestyle. In elke editie worden hierin de leukste bloggers aan je voorgesteld. Vaak met een artikel, zo krijg je gelijk een indruk van de blog. Naast de vaste items komen er interviews voorbij en handige artikelen die je helpen om jouw eigen blog nog beter te maken!

Als ik het magazine vergelijk met Blogazine dan denk ik dat deze gericht is op een wat oudere doelgroep. Nou behoor ik, ben ik bang, ondertussen bij deze wat oudere doelgroep en ik vind het dan ook een heerlijk blad. Het is niet zo luchtig als Blogazine maar daardoor zeker niet minder leuk!

blogospheremagazine_dreamdaily (3 of 4)

Helaas kunnen we vanuit Nederland niet het geprinte magazine bestellen maar gelukkig is er ook een e-book versie! Voor maar 2 pond per stuk ( ongeveer €2,60 ) kan je het magazine op je tablet lezen. Perfect voor een lange treinreis of voor een avondje op de bank.

Ken jij Blogosphere Magazine al of ga je snel je eerste editie bestellen?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Manon
  03/05/2014 at 08:46

  Wat leuk zeg! Lijkt me een tof blad 🙂

 • Reply
  Manon
  03/05/2014 at 10:05

  Wat leuk zeg ik ben 23 behoor ik ook al tot het oudere doelgroep? haha. Ik ga even kijken op mijn Ipad vanavond.

 • Reply
  Lies
  03/05/2014 at 17:24

  Lijkt mij wel een erg leuk magazine om eens te lezen!

 • Reply
  Wanda
  03/05/2014 at 20:42

  Ik had er nog niet van gehoord maar tijdschriften en dan vooral over het bloggen zijn natuurlijk altijd leuk om even door heen te bladeren!

 • Leave a Reply