Oeps, dit artikel komt een beetje later dan gepland want we zitten al weer halverwege Maart, maar daarom niet minder leuk hoop ik ;), Tijd voor mijn Februari Loves! Je vind dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven?

My 10 favoriete momenten

Fotor031218332

• Familiedag, zo fijn om iedereen weer even te zien.

• Het lieve kaartje van Joel op Valentijnsdag, en niet te vergeten de mooie roos.

• De zon! Hallo, ik heb je gemist!

• Het concert van Mayday Parade in Utrecht.

• Samen met mams en Gertie naar de opening van Marks&Spencer in Den Haag.

• Zaterdagavonden vol met Pretty Little Liars.

• Het HEMA Persevent, wat was dat leuk!

• Schaatsen met Joel in het Olympisch Stadion.

• Het etentjes bij Jochem met heerlijke pasta.

• Primark Eindhoven ontdekken met m’n lieve vriendinnetjes.

Beauty Loves

Fotor0312204731

Net als vorige maand is ook dit keer een lipproduct mijn absolute favoriet! Deze Rimmel Lip Lacquer is zo mooi en gepigmenteerd, I love it! Ik draag hem niet heel vaak omdat hij zo heftig is maar hij is geweldig voor een feestje.

Blog Loves

Afgelopen maand heb ik zoveel nieuwe blog ontdekt! Een die ik nu al weer een tijdje volg is die van Bibian en Manon, LittleWonderWorld. Een blog met de perfecte combi tussen beauty, lifestyle en mommy stories. Elke dag is het echt weer een verassing wat voor artikel er die dag voor me klaar staat. De meiden zijn beste vriendinnen en dat straalt er echt van af. Zo leuk om te lezen, neem echt even een kijkje!

Watch Loves

Fotor0312183835

I jumped a little late on the bandwagon, maar ik hou van Pretty Little Liars! M’n lief en ik zijn afgelopen maand eindelijk begonnen met kijken ( ja, echt nu pas! ) en zitten nu aan het einde van seizoen 2. Echt iets voor jou als je houd van Gossip Girl achtige series. Elk weekend kijken we een aantal afleveringen achter elkaar, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Naast Pretty Little Liars ben ik ook begonnen aan de Following. Wat is dat een spannende serie zeg! Het gaat over een FBI agent die een seriemoordenaar en zijn aanhangers probeert te stoppen. Ik zit elke aflevering op het puntje van mijn stoel.. Hoe gaat dit aflopen?

Read Loves

Fotor0312185843

Mijn boek per maand begint dit jaar goed want ook deze maand heb ik weer een boek uitgelezen. En snel dit keer! Binnen twee dagen was ik door ” Toen ik je zag ” van Isa Hoes heen. Het boek verteld haar kant van hun liefde, hun leven samen. Het is een prachtig boek met veel eerlijkheid en oprechtheid van Isa. Je leest over haar twijfels en haar moeizame momenten met Anthonie maar toch voel je de liefde. Echt een aanrader.

Als tweede een iets luchtiger exemplaar namelijk Blogosphere Magazine. Ik vertelde je er al alles over in dit artikel.

En dat waren ze al weer, mijn favorieten van de maand Februari!
Heb je nog leuke lees of kijk tips voor mij?

handtekening
Follow on Bloglovin

10 REACTIES
 • Manon

  Ik heb een stuk of 10 PLL afleveringen liggen nog, helemaal vergeten! Snel kijken 😀
  Mijn vriend en ik hebben seizoen 1 van The Following ook met heeeel veel plezier gekeken alleen de eerste twee afleveringen van seizoen twee vonden we heel erg tegenvallen 🙁

 • Daphne

  Leuk artikel dit!

 • Claudia

  Ik ben ook echt verslááfd aan PLL! 🙂

 • Eline

  Toen ik je zag wil ik nog zo graag lezen! Leuk artikel 🙂

 • Heleen

  Wat een fijne favorieten heb je, erg leuk om te lezen. 🙂

 • Marloes

  Wat een fijne favorieten. Rimmel apocalips staat je super!

 • lifestyle-fabriek

  Ik vind PPL zo leuk, kijk elke woensdag de nieuwste aflevering. Het boek van Isa Hoes heb ik ook gelezen, vond ik vrij heftig!

 • Wanda

  Leuk overzicht! En ja, The Following is inderdaad een hele spannende serie! Ik kijk daarnaast op maandagavond ook naar The Blacklist, ook echt een aanrader!

 • Laura

  Ik zag je photoshoot foto’s voorbij komen op Instagram. Wat ben jij ongelooflijk mooi zeg! Jeetje! Leuk stel ook 😉 En mooie lipstick !

 • Maaike Foks

  Jeetje wat lief! Dankje!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.