Forever21, nog twee maanden en dat openen ze eindelijk hun deuren in Amsterdam! Natuurlijk konden we al wel terecht in de webshop, of was er een goed excuus voor een tripje Antwerpen maar midden op de Kalverstraat is natuurlijk PERFECT!

Maargoed, met nog twee maanden wachten tot ik mijn salaris bij de kassa kan dumpen besloot ik online een kijkje te gaan nemen. Afgelopen week opende namelijk de Nederlandse webshop al zijn deuren en voor ik het wist zat mijn virtuele mandje vol..

forever21wishlist


1. Blurred Lines jurk €23,75
2. Gebreide Jurk €13,75
3. Jumpsuit met Riem €26,75
4. Hemdjurk met Ruitjes €21,75

Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes. Ik draag ze eigenlijk niet zo vaak maar wat vind ik ze leuk! De eerste twee halen mijn inner rock chick naar boven. Leuk met boots of comfi met een stel gympen. Perfect voor het festivalseizoen!

De blauwe kleur van de play suite trok me gelijk aan. Zo mooi en classy! Ik hou van playsuits ( behalve als ik naar de wc moet 😉 ). En als laatste in het rijtje deze geruite blouse. Ze noemen het een jurkje maar in mijn ogen is ie daarvoor wel erg kort… echter zo leuk gestyled met een zwarte skinny vind ik hem hartstikke leuk!

forever21wishlist4
5. Faux Stone Necklace €8,90
6. Statement Layered Ombré Necklace €9,90
7. Opulent Floral Bib Necklace €16,90

Als je Forever 21 zegt, zeg je sieraden. Mocht je de Forever21 nog nooit bezocht hebben dan gaat er op de sieraden afdeling echt een wereld voor je open. Rekken vol met ringen, oorbellen en de mooiste statement necklaces. Ik sta in het begin altijd even verdwaasd te kijken, waar moet ik beginnen! Gelukkig is de webshop wat overzichtelijker en vond ik deze drie kettingen. De eerste twee perfect voor de zomer. Lieve kleurtjes die mijn, vaak kleurloze, outfits wat opvrolijken. En dan mijn favoriet met zwarte bloemen. Ik hou zo van de combinatie van zwart met goud! Hoe mooi zou deze staan bij een simpel zwart jurkje? Me like!

Voorlopig blijven deze items nog even in mijn virtuele mandje zitten… Maar payday is alweer in zicht dus volgende maand komt vast een gedeelte van deze items naar mij toe.

Wat vind jij van Forever 21 en kan je net als ik niet wachten tot de opening?

handtekening

8 REACTIES
 • Bouchra

  Leuke items heb je gekozen!

 • Merel

  Ik zou deze items zelf niet gekozen hebben, maar voor mij kan de opening van de Forever 21 ook niet snel genoeg komen!
  Ik typ trouwens mijn reactie in het wit, waardoor ik ‘m niet kan lezen, klopt dat? Haha?

 • Maaike Foks

  Woah, thanks for the heads up! Schijnbaar waren m’n tekstkleuren helemaal verkeerd. Nu gelukkig weer goed 🙂
  X

 • Esmée

  Wat een mooie wishlist! Ik hou van Forever21, toen ik de eerste keer de winkel binnen liep in Antwerpen keek ik m’n ogen uit. x

 • Manon

  wat een mooie items!

 • Jana

  Ik vind die jumpsuit erg leuk 🙂

 • Anneleen

  Ik vind het blurred lines jurkje en de zwarte bloemenketting heel erg leuk!

 • Mary

  Jaaaa, leuk, ik kan al niet wachten totdat hij open gaat! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.