Personal

Things change…

Afgelopen weken voelde alsof ik in een rollercoaster zat. Ik werd van de ene in de andere emotie geslingerd en was daardoor flink de weg kwijt. En nog eigenlijk.  Ik vertelde het al even kort in mijn DreamWeekly van afgelopen week maar kon nog niet te veel in detail treden. Gelukkig kan ik dat nu wel!

Ik heb namelijk een nieuwe baan!
Vanaf 12 april ga ik aan de slag in de allereerste Forever21 in Nederland!

Het begon nog geen 1,5 week terug toen ik opeens een telefoontje kreeg.  Ze wilde me graag uitnodigen voor een gesprek, of ik nog interesse had in de baan? Trillend als een rietje ging ik naar het gesprek toe en nog geen dag later kreeg ik te horen dat ik was aangenomen. Poeh dat ging snel!

Een heel dubbel gevoel. Mijn oude vertrouwde baan laat ik achter, de fijne samenwerking, relaxte uren en mogelijkheden verdwijnen. Maar ik krijg er 129! nieuwe collega’s voor terug.  Ik mag gaan werken in een winkel waar ik persoonlijk gek op ben en ook daar zullen natuurlijk weer nieuwe uitdagingen om me liggen te wachten.

Daar heb ik zin in!

Maar ik ben een piekeraar en slecht met veranderingen, ook al vind ik ze leuk!Ik maak me druk om alle kleine details dus mijn hoofd zit momenteel flink vol. Ik doe mijn best om DreamDaily gewoon door te laten lopen zoals jullie gewend zijn. Echter worden de eerste weken enorm druk, het kan dus zijn dat het even wat stiller wordt! Ik hoop dat jullie dat begrijpen..

Nou, nog twee weekjes tot de start. We beginnen met het inrichten van de winkel zodat deze bij de opening op 18 april er perfect uit ziet. Komen jullie een kijkje nemen?

handtekening

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Manon
  03/29/2014 at 08:53

  Oh wat ontzettend cool!!!! Gefeliciteerd met je baan 😀

 • Reply
  Cindy
  03/29/2014 at 10:29

  Gefeliciteerd met je baan! Helaas ligt Amsterdam niet om de hoek, maar mocht ik er ooit weer in de buurt zijn, dan kom ik even kijken. Niet teveel piekeren, dat is niet goed voor je 😉

 • Reply
  Saskia
  03/29/2014 at 12:28

  Ooh wat gaaf! Gefeliciteerd met je nieuwe baan, geniet er lekker van 🙂 en ik kom zeker even een kijkje nemen in de nieuwe winkel!

 • Reply
  Stephanie
  03/29/2014 at 18:31

  Van harte gefeliciteerd 😀

 • Reply
  Vintagirie
  03/30/2014 at 16:57

  Wauw wat super gaaf! Ja ik kom graag een keertje langs 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  03/30/2014 at 18:50

  wat onzettend spannend!

 • Reply
  Dagmar
  03/30/2014 at 20:57

  Wauw gefeliciteerd! Super fijn dat je er aan de slag kan gaan, veel succes alvast en het gaat je lukken!

 • Reply
  Wanda
  03/30/2014 at 22:20

  Spannend joh! Gefeliciteerd hoor! Gewoon jezelf blijven dan komt het allemaal wel goed!

 • Reply
  Anneleen
  04/07/2014 at 12:08

  Wat een super leuke uitdaging voor je! Vind het heel erg leuk voor je dat je de baan hebt! Gefeliciteerd!

 • Leave a Reply