Lifestyle Personal

Youtube, Best of the Brits

Youtube is echt mijn guilty pleasure. Ik kan uren kijken naar vlogs, hauls en make-up looks. Ik volg een hoop mensen maar heb natuurlijke een aantal favorieten. De meeste in mijn lijst zijn Engels en vandaag wil ik die graag met je delen!

541632_10151546809129267_869939273_n

Fleur De Force

Dit is denk ik geen verassing meer. I love Fleur! Ze heeft twee kanalen een beauty en vlog kanaal. Op haar vlog kanaal filmt ze elke week een aantal dagen uit haar leven. Dit doet ze samen met haar hubby Mike en hondjes Treacle en Squidge die vaak voorbij komen. Haar beautykanaal heeft vooral veel favorites en hauls waarbij ze duidelijk haar mening geeft over nieuwe producten. Ik heb haar vorig jaar mogen ontmoeten en ze is in het echt net zo vrolijk en spontaan als in haar filmpjes.

maxresdefault

Zoe en Louise

Ja, eigenlijk zijn dit er dus twee maar Zoë en Louise zijn beste vriendinnen. Ze komen vaak voorbij in elkaars video’s vandaar dat ik ze samen noem. Op Zoe haar kanaal vind je fashion, beauty en veel leuke tags. Louise heeft ook veel beauty video’s maar laat daarnaast ook vaak shoplogs en vlogs zien van haar en haar dochtertje Darcy.

bloggers-wardrobe-lily-melrose-4

Lily Melrose

Lily is een compleet ander type dan de vorige dames. Ze is wat alternatiever en houd haar filmpjes altijd kort. Ze praat enorm snel haha dus mocht je geen kei zijn in Engels kan ze soms wat lastig te volgen zijn. Ze heeft veel outfit video’s en hauls. Ik hou van haar gekke stijltje! En als ik naar dr kijk heb ik altijd last van serieus hair envy!

lilachairrr

Kate

En last but not least, Kate! Kate woont in Schotland en heeft een uitgesproken mening over producten. Haar video’s zijn voornamelijk beauty gerelateerd met tussen door fashion hauls. Ze heeft een obsessie met skincare dus mocht je opzoek zijn naar fijne producten is ze echt een aanrader. Ik vind haar zelf heel leuk maar hoor van sommige dat ze haar filmpjes niks aan vinden dus… See for yourself!

Deze dames behoren tot momenteel m’n favorieten maar ik volg er nog een hoop meer dus over een tijdje komt er vast een Best of Brits part 2 ;). Heb jij nog aanraders voor leuke youtube accounts? Laat ze vooral achter in de comments want ik ben altijd opzoek naar leuke nieuwe filmpjes!

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Tineke
  03/01/2014 at 07:41

  Ik hou van Zoe en Louise, Darcy is zooo schattig!
  Liefs

 • Reply
  Kimberley
  03/01/2014 at 08:10

  Ik volg Fleur ook, gaaf dat je haar in het echt hebt ontmoet!

 • Reply
  Manon
  03/01/2014 at 09:50

  Ja Fleur, Zoe en Louise zijn ook mijn alltime favorite YouTubers <3!!!

 • Reply
  Griet
  03/01/2014 at 13:38

  Ik kende alleen de laatste twee niet, ga ze zeker eens checken, want ik doe ook niks lievers dan youtube filmpjes kijken 🙂

 • Reply
  Manon
  03/01/2014 at 13:39

  Ik kende ze nog niet ik ga even een kijkje nemen

 • Reply
  Lies
  03/01/2014 at 21:23

  Ik heb eigenlijk alleen een paar filmpjes van Zoë gezien en de rest ken ik nog niet. Ik ga toch eens even een kijkje bij ze nemen.

 • Reply
  Babs
  03/02/2014 at 12:04

  Heerlijk, dat accent van Kate! Love it!

 • Leave a Reply