Make-up gebruik ik dagelijks. Ik ga eigenlijk de deur niet uit zonder mijn vertrouwde laagje op mijn gezicht. Vaak zat probeer ik nieuwe producten uit maar er zijn er maar een aantal die dagelijks hun weg vinden uit m’n ( uitpuilende ) make-up tas. Deze producten vind ik super fijn en koop ik snel opnieuw als ze op raken. Vandaag dus een post over mijn dagelijkse routine, My Daily Make-up!

dailymakeup_dreamdaily (1 of 2)

New York Color Bronzer
Bronzer gebruik ik eigenlijk nog niet zo lang. Ik ben altijd bang voor het wortel effect omdat ik een erg lichte huid heb. Echter is deze van NYC perfect. Alleen de verpakking is wat onhandig omdat hij enorm groot is maar toch een budget favoriet. Je kan hier een complete review erover lezen.

Maybelline Blush
Deze blush is helaas niet in NL te koop. Ik nam hem een jaartje geleden mee uit Engeland en gebruik hem iedere dag. Stiekem heb ik ook maar 1 blush in mijn collectie zitten. Gek he? Mocht iemand nog tips hebben!

Chanel Nuit Infinie Eyeshadow Palette
Ja, wat moet ik hier eigenlijk over zeggen. Dit palette is mijn favoriet sinds december. Hij is perfect voor een subtiele smokey eye. Je kan hem hier van binnen zien.

Chanel No5
Nog een Chanel favoriet en een van mijn favoriete luchtjes. Vooral in de winter draag ik deze echt iedere dag. Niet iedereen z’n smaak maar ik vind hem heerlijk!

MUA Undress Your Skin Highlighter
Nog een budget topper is deze MUA hightlighter. Ik nam hem mee uit Engeland maar MUA wordt sinds kort ook verkocht bij een aantal filialen van Kruivat in Nederland! Hij is heel subtiel maar geeft mijn gezicht net even wat extra’s.

Clarins Instant Smooth Primer
Nog steeds mijn go to primer is deze van Clarins. Hij voelt heel zacht op de huid en houd mijn foundation prima op zijn plek.

Essence All About Matt poeder
Poeder gebruik ik altijd om mijn glimmende gezicht een beetje in toom te houden. Deze van Essence doet precies dat.

Essence Eyeshadow Primer
Nog een favoriet van Essence is de eyeshadow primer. Weinig speciaals over te zeggen eigenlijk. It does what it says.

Catrice Eyebrow kit
Mijn wenkbrauwen zijn heel erg licht omdat ik van nature blond ben. Dagelijk teken ik ze bij met de donkere poeder uit dit setje. Helaas overleeft de deksel het nooit bij mij dus zit ie zo in mijn tas.

Benefit They’re Real mascara
Ik hou van deze Mascara! Hij maakt mijn wimpers super lang en vol. Geen goede met klontjes of iets.

L’Oréal Color Riche L’Extraordinaire in Malto Mauve
Mijn look is niet compleet zonder een tintje op mijn lippen. Deze verschilt nog wel eens maar de laatste weken pak ik telkens naar deze.

Mac Studio Sculpt Foundation
Welke foundation ik ook probeer ik kom altijd weer terug bij deze. De dekking is goed en de kleur matched precies met mijn huidtint.

En dat zijn ze! Mijn twaalf favoriete producten die samen mijn Daily Make-up vormen. Heb jij ook zo’n setje met producten? Of gebruik jij altijd wat anders?

handtekening

15 REACTIES
 • Eline | Just Little Things

  Mooie ‘pakketje’ dagelijkse make- up! Lijken me super fijne productjes, vooral die van mac!

 • Rosanne

  Leuk om te zien welke producten je dagelijks gebruikt zeg. Ik heb een blush van W7, die echt onwijs mooi is met een lichte shimmer erin. Volgende week komt er een artikel van op mijn blog. Het wenkbrauwkitje van Catrice, gebruik ik zelf ook met veel liefde. liefs x

 • rachel

  prachtige producten ze zien er schitterend uit die matt witte poeder heb ik ook die is fijn! liefs x

 • Tess Evea

  Leuk om te zien, fijne producten gebruik je!

 • svenja

  Wauw, wat een prachtige producten gebruik je <3

 • iiiThinkPink

  Ik gebruik die oogschaduwbasis van Essence ook dagelijks.

 • Thebeautydelivery

  Super leuk artikel! En mooie foto’s heb je gemaakt <3.
  Ik volg je blog nu ook via Bloglovin!

  Liefs,
  Britt

 • Marloes

  Ik ben jaloers op je Chanel palette! Superleuk artikel en mooie fotografie ook! x

 • Rachel Kromdijk

  goed en leuk artikel zeg liefs en prachtige producten x

 • Babs

  Ik heb wel mijn favorieten, maar wissel ook veel. Dat potje van Clarins heb ik ook, vind ik super!

 • Fashion meets Beauty

  Leuk artikel! De Maybelline blush ziet er heel mooi uit! Vandaag hou ik een link party waar je je artikelen kunt spammen, doe je mee? x

 • Chinouk

  Super om te zien! Leuk ook dat je high-end combineert met budget, zo zie je dat er overal toppers zijn te vinden ^^

 • Sheelagh

  Leuk om te zien. Mijn daily routine is niet zo gestructureerd, soms alleen wat mascara en oogschaduw. Mijn all time favourites zijn mijn Dior Skin Nude Foundation en mijn Catrice Nude palette. Van jouw tips ga ik de primer van Essence proberen, zoek nog een nieuwe!

 • Merel

  Leuk om te lezen! Ik gebruik hele andere producten, maar heb ook de MUA highlighter. Die is echt super voor de prijs, krijg er vaak complimentjes over ook. Ik ben verder nog op zoek naar een goede primer én ben groot fan van Clarins, dus misschien moet ik de jouwe ook maar eens proberen.

 • Lyana

  Die lipstick van L’oréal ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.