Lifestyle Londen Loves

London Loves: The Londoner

Deze week een beetje een andere London Loves dan je van mij gewend bent, dit keer namelijk niet een van mijn favoriete plekjes, maar mijn favoriete Londonse blogster. The Londoner wordt geschreven door Rosie, en boy, she is living the London Dream!

Op de Londoner vind je vooral heeul veel foto’s van haar dagelijks leven. Haar favoriete recepten, restaurants en fashion. Ze neemt je regelmatig mee naar chique cocktail feestjes in de hipste clubs van de stad. En daarnaast bezoekt ze bijna maandelijks wel een ( andere ) fantastische locatie ergens op de wereld.

Wat alles extra leuk maakt is haar schrijfstijl.  Ze heeft een gezonde dosis zelfspot en dat maakt het heerlijk om te lezen. En natuurlijk om stiekem een beetje bij weg te dromen. Want wie wil er nou niet zo’n leven?

proxy

O ja, en of dat nog niet genoeg was om je ondertussen groen te laten zien van jaloezie, ze heeft ook nog eens een killer body!

proxy-1

sluttybrownies-02-PNTxT8C2Gxxm83HKqvLJ25

The Londoner is echt een van mijn favoriete blogs en absoluut een bezoekje waard! Dus kruip op de bank met een pak koekjes en een goede kop thee en neem een kijkje, want geloof mij, voor je het weet ben je uren verder.

Kende jij Rosie al en wat vind je van haar blog?

handtekening

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jana
  04/19/2014 at 11:44

  Ga haar meteen opzoeken want haar foto’s zijn erg tof !

 • Reply
  Manon
  04/19/2014 at 17:33

  Ik ga eens kijken op haar blog

 • Leave a Reply