Lifestyle

My March Loves

Tijd voor mijn March Loves! Je vindt dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven?

My 10 favoriete momenten

Fotor0330170956

Van welke dingen heb ik het meest genoten afgelopen maand?

• Zon, zon en nog eens zon.

• Bananenbrood, afgelopen maand bakte ik deze 3x..

• Een super gezellig verjaardagsfeestje bij vrienden in Beverwijk.

• Naar de rommelmarkt met Joel en mijn schoonouders.

• Samen naar het concert van You me At Six.

• Spelletjes spelen mijn mijn lieve schoonzusje en dr vriendje.

• Hardlopen. Deze maand ging lekker en ik rende gemiddeld drie keer per week. Woohoo!

• Het krijgen van een nieuwe baan! Nog een weekje en dan begin ik, spannend!

• Met m’n vriendinnen koffie drinken en bijkletsen.

• Het vest wat ik al lang op mijn wishlist had staan voor 50% in de winkel vinden.

Beauty Loves

Fotor0330172224

Het wordt een beetje eentonig maar deze maand was weer een lipproduct mijn favoriet. Deze L’oreal Color Riche L’Extraordinaire in Malto Mauve draag ik eigenlijk elke dag. Het is zo’n makkelijk product waar je echt geen omkijken naar hebt. Hij brengt gemakkelijk aan en blijft goed zitten. Je kan hier mijn volledige review lezen.

Blog Loves

Mijn favoriete blogpost van afgelopen maand was absoluut deze van Tanya Burr. Ze ging op bezoek bij Zoe in Brighton en maakte geweldige foto’s! Over ongeveer twee maandjes ga ik Brighton weer bezoeken en ik kan niet wachten. De vrolijke huisjes, lekker eten, strand… ooo kan iemand de tijd doorspoelen?

Daarnaast heb was er ook in NL genoeg leuks te lezen en kwam ik terrecht op de blog van Cheyenne. Ze heeft een heerlijke lifestyle blog met mooie foto’s en originele artikelen. Neem een kijkje!

Watch Loves

Fotor0330171339

Voor de verandering deze maand geen series maar twee leuke films! Als eerst de film 3 Days to Kill. In deze film gaat een Ex FBI agent op bezoek bij zijn dochter in Parijs. Hij heeft te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft en wil zijn laatste tijd met haar doorbrengen. Dan krijgt hij echter een medicijn aangeboden die zijn leven kan verlengen, in ruil voor een laatste opdracht. Ik vond het echt een hele leuke film. Actie afgewisseld met humor en romantiek. Echt een aanrader!

Afgelopen week zag ik Endless Love en ook deze film vond ik heel leuk! De film begint heel zoetsappig met een startende liefde tussen de arme David en de rijke Jenny. Maar niks is minder waar… Meer vertel ik er niet over want dan is de film niet meer leuk om te zien ;).

Read Loves

march

Deze maand geen read loves, ik heb helaas geen tijd gehad om aan een nieuw boek te beginnen! Maar afgelopen week kwam deze quote voorbij op de Instagram van Dagmar en hij is zo true. Ik maak me zo druk over alles wat komen gaat dat ik vaak vergeet te genieten van het nu. Daar moet verandering in komen!

En dat waren ze al weer, mijn favorieten van de maand Maart!
Heb je nog leuke lees of kijk tips voor mij?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Manon
  04/05/2014 at 09:10

  Hmmm, 3 days to kill lijkt me wel wat om te kijken met mijn vriend 🙂

 • Reply
  Eline
  04/05/2014 at 12:04

  Leuk lijstje, ik wil nu 3 Days to Kill kijken 😀

 • Reply
  Manon
  04/05/2014 at 14:11

  wat een leuk lijstje nu ben ik wel benieuwd naar 3 days to kill

 • Reply
  fashionadvies
  04/06/2014 at 23:29

  Endless love heb ik op Valentijnsdag gezien mooie film 😀 3days to kill vond ik ook erg vet!!. Leuk lijstje heb je gemaakt!

 • Reply
  Wanda
  04/07/2014 at 22:17

  Dit blijft leuk om te lezen! Bananenbrood moet ik toch maar eens gaan maken, ik bedoel, als ie zo lekker is dat je hem 3 keer maakt… dan moet ik het toch zeker zelf ook eens gaan testen!

 • Leave a Reply