Lifestyle

It’s time for GlamourDay !

Afgelopen zaterdag was het Glamour Day! Een van de twee dagen in het jaar waarbij je op vertoon van je Glamour Magazine tot 20% korting krijgt bij heel veel winkels. Zo deden zaterdag onder andere H&M, River Island en Mango mee, to name a few! Daarbij kwam ook nog eens de 20 graden om de hoek kijken dus een perfecte dag voor een dagje Amsterdam!

En hoe kan je zo’n dag beter beginnen dan met een Starbucks? Hierboven zie je een Iced Hazelnut Macchiato, lekker maar ik vind een gewone iced latte met hazelnoot lekkerder. Ja, ja vergelijken is belangrijk ;).

glamourday (3 of 8)

Eenmaal in Amsterdam waren we duidelijk niet de enige met een dagje Amsterdam in de planning. De stad was vol met toeristen, zo gezellig vind ik dat altijd. Overal om me heen hoor ik Engels haha, heerlijk!

glamourday (6 of 8)

We shopte een rondje Nieuwedijk, Kalverstraat en Leidsestraat waarna we met een kleine omweg op het Rembrantplein uitkwamen. Je zal het natuurlijk altijd zien maar ik kocht een shirtje bij Zara, net een van de winkels die NIET mee deed met GlamourDay. Gelukkig vond ik daarnaast ook nog een leuke zonnebril bij H&M, die ik dan wel weer met korting mocht afrekenen. Laat die zomer maar komen!

glamourday (4 of 8)

Het was zo lekker weer dus plofte we na ons shoptrip neer op gras en aten we onze gehaalde lunch van Marqt op. Ik had er wel uren kunnen blijven zitten. Lekker in de zon, vriendje erbij, eten erbij, perfect!

glamourday (7 of 8)

glamourday (8 of 8)

Om de dag af te sluiten gingen we naar de film Endless Love en daarna zat onze Glamour Day er (helaas) al weer op!

Heb jij afgelopen weekend nog lekker geshopt en beter gebruik gemaakt van de 20% korting dan ik?

handtekening
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kimberley
  04/02/2014 at 06:15

  Klinkt als een geslaagd dagje! Wel jammer dat Zara niet mee deed met de actie, haha πŸ™‚

  • Reply
   Maaike Foks
   04/02/2014 at 10:05

   Ja heel jammer! Wie weet ooit haha πŸ˜‰

 • Reply
  Josianne
  04/02/2014 at 07:28

  Ik heb heel verstandig niks geshopt. Niet alleen had ik daarvoor een abonnement op de Glamour moeten hebben, maar ik wil ook even zo min mogelijk geld uitgeven tot aan New York!

  • Reply
   Maaike Foks
   04/02/2014 at 10:04

   Je hoeft geen abbo te hebben hoor! Enkel het laatste nummer van de Glamour :). Maar verstandig, als ik NY in het vooruitzicht zou hebben zou ik ook zo min mogelijk uitgeven haha!

 • Reply
  Vintagirie
  04/02/2014 at 15:13

  Haha ik ging met een vriendin ook shoppen. En we kochten allemaal dingen in de verkeerde winkels en toen kwamen we er ook nog achter dat de Glamour nog op de bank lag.

 • Reply
  Manon
  04/02/2014 at 18:38

  wat een leuk dagje!

 • Reply
  DaniΓ«lle Springer
  04/04/2014 at 10:43

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! πŸ™‚

 • Leave a Reply