Het zit er op, mijn 28 days Nivea Sensitive Challenge. Twee weekjes terug vertelde ik jullie al over mijn eerste bevindingen, die kan je hier terug lezen. Nu aan het einde van de Challenge is mijn mening nog niet veranderd. Ik vind het hele fijne producten!

Ik merk wel dat ik net zo lief ’s avonds ook de dagcrème gebruik in plaats van dat ik speciaal hiervoor de nachtcrème pak. Mocht je deze lijn dus ook graag willen uitproberen raad ik je aan eerst enkel de dagcrème te kopen. Scheelt toch weer in de portemonnee ;). Op de structuur na merkt ik namelijk weinig verschil in het resultaat. Beide voeden mijn huid goed en zorgen ervoor dat ik geen droge plekjes meer heb.

Het grootste verschil aan mijn huid is dat ik merk dat deze minder vet is geworden. Vooral mijn voorhoofd is wat rustiger en glimt minder. Yes! Mijn onzuiverheden zijn helaas in deze afgelopen maand niet minder geworden maar daar is de crème natuurlijk ook niet voor bedoelt.

Nivea Sensitive Dag en Nachtcrème is echt een fijne toevoeging aan mijn dagelijks routine en ik blijf hem zeker gebruiken!

De producten van deze lijn zijn onder andere bij Kruidvat en Etos te koop. Voor de creme betaal je slechts €7,99 per tube.

handtekening

3 REACTIES
 • Dagmar

  Wat een fijne update! Leuk dat je dit met ons deelt <3 Geniet van de zondag, liefs Dagmar

 • Melissa

  Erg fijne update, ik denk dat ik deze challenge ook eens ga proberen!
  x

 • Anoeska

  Deze lijn lijkt mij ook heel erg fijn. Ik zit op dit moment in Australië dus als ik terug ben ga ik deze meteen proberen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.