Wat hou ik toch van geurtjes! Zonder voel ik me kaal en is mijn look voor me gevoel niet helemaal af. Hebben jullie dat ook? Vandaag daarom een van mijn favoriete in de spotlight, namelijk Noir van Versace. Een geurtje die ik eigenlijk maar weinig bij andere ruik of voorbij zie komen op blogs. Waarom toch?

versacenoir_dreamdaily (2 of 3)

Ik vind het zelf altijd erg lastig om een geur goed onder woorden te brengen. De hoogste tijd om even de Douglas site erbij te pakken om te zien hoe de expert de geur beschrijft.

Crystal Noir is een ultravrouwelijke, verleidelijke geur met een magisch, Oriëntaals aroma en benadrukt het vermogen van de Versace vrouw om overal sexy en zelfbewust te verschijnen. Lichte en luchtige gardenia en sensuele amber geven de geur sensualteit en pure elegantie.

versacenoir_dreamdaily (1 of 3)

De beschrijving komt zeker goed in de buurt! Ik zou er aan toe willen voegen dat het een warme, zware geur is, een beetje te vergelijken met Love van Chloe en Chanel N05. Hij is flink aanwezig dus daar moet je wel van houden. Dit is dus geen luchtje voor de, van zoet en frisse luchtjes, houdende dames onder ons.

De geur zit in een donker bruin / bordeaux flesje met een grote diamant vormige dop. De 30ml is door de vorm ideaal om mee te nemen in je tas. Fijn!

Hou je dus net als ik, van een aanwezig en warm parfum, probeer dan zeker deze eens.

Versace Noir is te krijgen bij alle grote parfumerie zaken voor ongeveer €41 (30ml).

handtekening

6 REACTIES
 • svenja

  Ik vind wat zwaardere /warme geuren vaak heerlijk! Deze klinkt echt goddelijk! Zelf heb ik een keer de roze variant van Versace gehad, die was ook erg lekker!

 • Rani

  Ik vind het flesje echt super leuk!

 • Manon

  Ik ben benieuwd naar de geur

 • Daphne

  Klinkt erg fijn! Chique flesje ook

 • Wanda

  Ik vind hem op zich wel lekker, maar meer voor in de herfst/winter. Voor nu vind ik hem bij mezelf te zwaar…

 • Anoeska

  Heb ‘m nog nooit geroken maar het lijkt me een heerlijk luchtje. Het flesje is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.