Bijna twee maanden geleden stelde ik je voor aan vier van mijn favoriete Engelse YouTubers maar er zijn er nog zoveel meer! Daarom vandaag Best of the Brits Part II met weer vier leuke meiden die echt niet in je subscription lijstje mogen ontbreken.i+covet+thee

Alix
Als eerst Alix! Alix heeft een echt beauty kanaal waarop je de maandelijkse favorieten, dagelijkse looks en veel reviews voorbij ziet komen. Ze is, anders dan vele andere, heel rustig en relaxt in haar filmpjes. Ze geeft echt een soort van Zen vibe af als je naar haar filmpjes kijkt haha. Ben je fan van Fleur dan denk ik dat je Alex ook zeker leuk zal vinden!

lily6

Lily

Lily staat al lang tussen mijn subscription lijst maar in het begin kon ik maar lastig aan haar filmpjes wennen. Ze heeft niet gelijk zo’n open persoonlijkheid als mijn andere favorieten. Maar sinds ze naast haar gebruikelijke beauty gerelateerde video’s, ook vlogs plaatst vind ik haar steeds leuker. Ze legt dingen helder en duidelijk uit en ik vertrouw blind op haar mening.

get-the-gloss-vivianna-does-makeup4-jpg

Vivianna

Vivianne heb ik leren kennen via Lily. Ze zijn goede vriendinnen dus je ziet ze vaak samen in filmpjes. Anders dan Lily is Vivianna wel heel uitgeproken en altijd vrolijk. Jeetje, nu klinkt het net alsof Lily een heel naar mens is maar dat is absoluut niet zo, ik vind haar super! Maar als je van beide meiden een filmpje kijkt begrijp je vast wat ik bedoel. Naast Youtube heeft ze ook een geweldige blog, haar foto’s zijn to die for! Ze weet me altijd te verassen met originele onderwerpen.

Screenshot-2013-12-02-12.02.10

Hannah
Hannah volg ik pas een maandje of twee maar ze heeft in no time een plekje boven aan mijn favorieten gekregen. Zodra haar filmpjes online komen kan ik niet wachten om ze te bekijken. Hannah begon als een echte beauty vlogger maar momenteel vind je op haar kanaal een hoop Mummy Vlogs. Wekelijks komt er een weekly vlog online en ze zijn echt zo leuk om te kijken! Samen met haar vriend en baby Grayson leeft ze echt de London Dream.

En dat waren ze alweer, mijn vier nieuwe favorieten. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden!
Heb jij nog aanraders voor leuke youtube accounts? Laat ze vooral achter in de comments want ik ben altijd opzoek naar leuke nieuwe filmpjes.

handtekening

1 OPMERKING
  • Anoeska

    Leuk lijstje, had van allemaal nog nooit gehoord maar ga ze toch eens opzoeken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.