Tijd voor mijn May Loves! Je vindt dit item maandelijks terug op Dreamdaily. Wat waren mijn favoriete momenten van de maand, mijn favoriete series, boeken en welke blogposts zijn mij het meeste bijgebleven?

Van welke dingen heb ik het meest genoten afgelopen maand?
Fotor060195851

• Iced Hazulnut Latte’s, misschien heb ik die afgelopen maand iets te veel gedronken..

• Lol hebben met mijn lieve collega’s van Forever21.

• Ons tripje naar Londen natuurlijk!

• De eerste watermeloen eten van dat jaar.

• Mijn verjaardag vieren met familie en vrienden.

• Lopen op mijn nieuwe Nike’s, net wolkjes haha!

• Croissantjes met aardbeien krijgen als verrassing van mijn lief.

• Mijn foto zien hangen in de Melkweg Gallery, trots!

• Genieten van mijn favoriete bandjes op Slamdunk Festival.

• Mijn nieuwe DreamDaily layout! Veel rustiger en cleaner, ben er zo blij mee.

Beauty Loves
Fotor060192110

Over mijn Beauty Loves van Mei moest ik dit keer even nadenken maar ik heb uiteindelijk gekozen voor de Catrice Blush Pearls. Vooral om dat het zo’n fijne budget buy die toch lekker luxe aanvoelt. Het is echt de ideale blush voor de lente en ik heb hem deze maand best veel gebruikt.

Mocht je meer over de blush willen weten dan kan je hier mijn review erover lezen.

Blog Loves
Deze maand zijn er twee blogs geweest waar ik uren op ben blijven hangen. Als eerst de nieuwe site van This Chick’s Got Style Yare, Chapter Friday. Een enorm leuk online magazine met diverse artikelen over Fashion, Career en Lifestyle. Naast de outfitposts die je gewend was van Yara vind je nu dus nog veel meer leuke artikelen van haar hand. Zo inspirerend om te zien hoe zo’n jong iemand zo sterk in haar schoenen staat. Girl Power!

Ook de tweede blogger kan je misschien bekent voorkomen. Twee weekjes terug kwam ze namelijk opeens tevoorschijn op Misslipgloss omdat ze samen met Cynthia naar Cannes is geweest. Ik heb het over Zoe, een Engelse blogster die ik al een tijdje volg op zoelonden.me. Een lifestyle, beauty en fashionblog met meerdere artikelen per dag.

Watch Loves
Fotor060193514

O my, deze maand heb ik eigenlijk een hele slechte Watch Loves ;). Bij toeval zapte ik namelijk langs de reality soap van Yolanthe en now I’m hooked! Ik vind het zo leuk om te kijken en te zien hoe lekker gewoon ze eigenlijk is. Het is natuurlijk geen hoogstaande t.v maar heerlijk om even bij te ontspannen.

Door alle drukte zat er helaas maar een bioscoop bezoekje in deze maand maar dat was wel gelijk een goeie. We zijn namelijk naar Reasonable Doubt geweest. Een thriller over een advocaat en een seriemoordenaar. Meer ga ik je er niet over vertellen want dan is de lol er af maar echt een aanrader!

Read Loves
Michael Robottom is een schrijver die ik pas een maand of twee geleden heb ontdekt. Sinds dien lees ik al zijn boeken achter elkaar, ze zijn zo spannend! De boeken volgen Professor Joseph O’Loughlin die de politie helpt bij het oplossen van gruwelijke misdaden. Je zit echt op het puntje van je stoel tijdens het lezen ervan. Als je houdt van de Karin Slaughter boeken dan weet ik zeker dat je deze boeken ook zal verslinden!

En dat waren ze weer, mijn favorieten van afgelopen maand! Ik vind het altijd zo leuk om deze post te schrijven en even terug te kijken naar de afgelopen dagen. Wat was jouw favoriete moment van Mei?

handtekening
Follow on Bloglovin

7 COMMENTS
 • Daily Cup of BlaBlaBla | Take a Sip

  Leuke post! Reminds me dat ik ook aan de watermeloen moet 😉

  Ik zag Zoë ook voorbij komen. Aanrader dus?

 • Manon

  Ik snap wel waarom dit je may loves zijn, super leuk <3

 • Karlien - Polished Cats

  hele leuke post!
  Die catrice pearls vind ik ook wel een goed product

  Liefs,
  Karlien

 • Rosanne

  Wat leuk zo’n lijstje, word er vrolijk van. En wat tof dat je bij forever21 werkt haha. liefs x

 • Sharrel Veenstra

  Leuke post! Ik moet die Iced Hazulnut Latte’s maar proberen. Ze klinken goddelijk.

  x

 • Joyce

  Leuk en blij lijstje! Nu ben ik wel benieuwd welke Nike’s je hebt bemachtigd! Ik ben ook nog steeds op zoek naar heerlijke op wolkjes lopende sportschoenen haha

 • Sas

  wat een leuk artikel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.