Lifestyle

Work VS Life

Waar is deze week gebleven? Het is niet mogelijk het al zaterdag is, dit moet een vergissing zijn, toch? Niet? Shit!

Dit zinnetje geeft precies weer hoe ik me de afgelopen twee maanden voel. Ik heb geen idee meer welke dag het is en ze vliegen voorbij zonder dat ik er bij stil sta. Mijn werk vergt een hoop van mijn energie, en ondanks dat ik het steeds leuker begin te vinden, geven de nieuwe kansen die ik krijg ook een hoop stress. Stress en veel uren werken resulteren in een uitgebluste Maaike. Tel daar nog bij op dat ik ook nog een vriend heb die toch ook echt graag wat aandacht zou willen, vrienden en vriendinnen die koffie ( of wijn ) willen drinken, het huishouden en de hopelijk 6 uur slaap per nacht en je hebt mijn week in een nut shell.

Ik weet heus dat het dood normaal is om 40 uur in de week te werken en alles er om heen draaiende te houden. Maar het blijkt dat ik er nog niet zo’n ster in ben. Ik probeer langzaam weer tijd te maken voor hardlopen en mijn geliefde blogje but I struggle!

Please lieve meiden, hoe doen jullie het? Ik kan jullie tips meer dan ooit gebruiken!

( vanaf maandag zijn we weer back to normal met 4 blogposts per week, ik beloof het! )

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Chinouk
    06/22/2014 at 20:07

    Ik zou het ook lastig vinden én 40 uur werken en dan ook nog eens je blog draaiende houden! Ik zelf werk ‘maar’ 24 uur en zelfs dan kom ik nog niet eens uit! Ik snap hoe je je voelt, maar je vindt vast snel je draai ^^

  • Leave a Reply