Thuis bloggen, ik ben er niet zo goed in. Ik wordt snel afgeleid door de afwas die er nog staat, netflix of het pak koekjes wat beneden in de voorraad kast ligt. Maar zodra ik een fijn koffie tentje binnen stap en mijn laptop openklap vliegen de woorden over mijn scherm. Herkenbaar? Tijdens mijn bezoekje aan SPA Zuiver viel me op hoe leuk Amsterdam Zuid eigenlijk is dus vorige week besloot ik mijn geluk op het vinden van een fijne werk spot daar eens te gaan beproeven.

dreamdaily_belmondo (2 of 6)

Eenmaal aangekomen in Zuid kwam de regen met bakken om laag. Shit… Maar gelukkig was ik voorbereid en had ik op internet gelezen dat schuin tegenover het station Caffe Belmondo o zat. Hard hollend rende ik die kant op en stapte ik, licht druppend, naar binnen.

dreamdaily_belmondo (3 of 6)

Caffe Belmondo zit vast aan het WTC waardoor je wordt omringt door mannen in pak en vrouwen op torenhoge hakken. Niet erg, ik vond het wel inspirerend! Om de drukte te ontlopen kan je op het binnen terras gaan zitten, midden in het WTC. Er hangt een hele fijne vibe en je hebt in ieder geval geen last van schreeuwende kinderen of drukke tieners ;). p het terras staat een grote lange tafel waar je rustig aan kan werken en er is natuurlijk Wifi. Als je stroom nodig hebt moet je wel even naar binnen maar ach, mijn macje houd het rustig een dagje vol dus daar had ik geen last van.

dreamdaily_belmondo (1 of 6)

dreamdaily_belmondo (6 of 6)

dreamdaily_belmondo (5 of 6)
Tijdens de lunchpauze was het eindelijk opgeklaard en besloot ik de andere kant van het station ook eens te gaan bekijken. En wat bleek? Ook daar zit een Belmondo maar deze locatie is een stuk groter en rustiger dan zijn kleinere broertje. Ideaal!

Ik heb dus heerlijk de hele dag zitten werken met goede koffie en fijne mensen om me heen. Ik ga zeker nog een keertje terug!

Hou jij er ook van om buitenshuis te werken? En zo ja, heb je nog leuke koffie tentjes waar ik zeker eens langs moet gaan?

handtekening
Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • saskia

    wat een leuk idee eigenlijk, ik doe dat nooit ergens buiten de deur werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.